Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok vele? Négy és fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, de. Többi lenn!
Gyereket nem akar, te igen.
Az ígéreteit nem tartja be, nem lehet semmit megbeszelni vele, minden a szőnyeg alá van söpörve.
Sokadik vagy a sorban... minek vagy még vele?
Ja, hát gyökér... de mindegy is.
Ennek vége.
"munkakeresés közben a napokban benyögte,hogy jobb sztornózni a gyerekkel kapcsolatos terveimet,mert nem szeretik a munkáltatók a kisgyerekes anyukákat" - Gyereket tervező nőként sem értem, hogy mi fáj (!!!) ebben neked. Ez nem az ő privát indoka a gyerekvállalás elhalasztására, hanem a kőkemény valóság b..szki.
Remélem, a mostani eszeddel nem sikerül be a gyerek, nem ártana agyban is felnőni hozzá...
A másik, a működésképtelen párkapcsolaton belüli kommunikáció; na abban igazad van, de megint csak ott tartunk, hogy tán gyerekvállalás előtt ezt kéne rendbetenni, nem...?
Miért akarsz munkahelyet váltani?
Ő mit gondol erről?
Új munkahelyen sajnos tényleg nehezebb, ezért én nem várnék azzal a gyerekkel.
Az csak feltételezésed, hogy neki egyáltalán nem kéne gyerek.
Lehet, hogy az riasztja, hogy egyszerre akarod a kettőt:
a gyereket meg az eddigitől megerőltetőbb munkahelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!