Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt tudnátok lenni egy drogcsempésszel vagy szakítanátok vele?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 08:03
1/15 anonim válasza:
Össze sem jönnék vele. Bármikor lebukhat, es lesittelik. Nekem nem hiányozna egy "bizonytalan" kapcsolat. Mellesleg én is bajba kerülhetnék miatta. Komoly kapcsolatra megint nem várnék tőle, mert ha esetleg babára kerül a sor, akkor hol lesz az apa? Egynek sem megy el, mert akkor már találok jobbat. Szóval én személy szerint minél távolabb tartanám magam tőle.
2/15 anonim válasza:
Jogászcsaládból származom, kicsi koromtól törvénytisztelő állampolgárnak neveltek. Teljesen kizárt, hogy ilyet toleráljak.
5/15 anonim válasza:
Ha vagy neki olyan fontos, hogy érted hajlandó lenne akár legális munkát is vállalni, akkor mindenképp megbecsülném. Ha már most az elején érnél neki ennyit, hogy hajlandó a változtatásra, akkor később is esélyes, hogy sok mindenre hajlandó lesz érted és a kapcsolatotokért. Beszéld meg ezt vele, a válaszában benne lesz a megoldás.
6/15 anonim válasza:
Íme a mai fiatalság. Tisztelni a törvényeket, az már gáz. Hát sajnálom, de szívem szerint az összes drogdílert és csempészt gondolkodás nélkül legalább öt évre börtönbe zárnám. Aztán elgondolkozhatnak, hogy megérte-e. Ha én el tudok menni normálisan dolgozni, adózni, akkor ő miért nem. Bezzeg ha hazazavarnák a kórházból törött lábbal, akkor hőbörögne.
7/15 anonim válasza:
szakítanék, nekem nincs idegeztem ehhez meg amúgyis elég undorító dolognak tartom. arról nem is beszélve, hogy a dílerek legtöbbször maguk is függők, az meg végképp kizáró ok lenne.
8/15 anonim válasza:
kicsi koromtól törvénytisztelő állampolgárnak neveltek de lehúznám az utolsó forintról is ha jó biznisz.
10/15 anonim válasza:
Együtt élni? Össze se jönnék vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!