Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt tudnátok lenni egy drogcsempésszel vagy szakítanátok vele?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 08:03
11/15 anonim válasza:
Ha szerelmes vagyok belé, akkor lehet, hogy vele maradnék (gondolom az elején még nem derülne ki), főleg, ha abbahagyja.
12/15 b_smart válasza:
Nézd végig az Orange is the New black sorozatot
13/15 erzsike1 válasza:
Nem.Az olyan ember,akinek droghoz köze van nem is ember,az csak egy féreg.Nem is értem igazán a kérdésedet,mert itt nem lehet kérdés a szakítás.Ha elgondolkodunk azon hogy a drog mennyi ember,és család életét tette tönkre,akkor a drogcsempész bőven megérdemli a felelőségre vonást.
14/15 anonim válasza:
1. félnék, hogy nem akar elengedni
2. félnék, hogy a "baráti köre" békétlenséget hoz
3. ha csak füvet terjeszt nem gáz, de ugye lecsukják, 15 év, stb...
úgy hallottam, nem könnyű kiszállni a dologból, ha megpróbálja, neked is bajod lehet (baráti, kevésbé baráti köre).
15/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy képes lenne egy stabil kapcsolatot és életet biztosítani, úgyhogy nem, felesleges szenvedés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!