Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lenne nektek, ha több év együtt élés után szakítanátok és nesokkal később a volt barátotoknak új nője lenne?
Elég rosszul..
Plusz az is megfordulna a fejemben,hogy az ő kis viszonyuk már a kapcsolatunk alatt lehet,hogy elkezdett kibontakozni.
Keress te is új pasit, szórakozz, bulizz,ismerkedj. De ne ugorj bele egy új kapcsolatba, élvezd a szabadságot most :)
Hát ha nem vagy rajta túl, akkor nem csoda, hogy rosszul esik.
Én ilyen helyzetben voltam, 10+ év kapcsolat után szakítottam, az exnek pár hónap múlva lett új párja. Én például örültem neki, mert addig az exem folyton nekem panaszkodott, hogy mennyire szenved a szakítás miatt, és ez végre megszűnt. Mondjuk hogy mennyire boldogok, az relatív. Egy évig boldogok voltak, azóta úgy tudom (közös ismerősöktől), nagyon megromlott a kapcsolatuk. Kis káröröm, bevallom, van bennem, mert az exem engem hibáztatott a kapcsolat megromlásáért, és a mostaniban is ugyanazok a problémák jöttek elő, tehát a jelek szerint nem rajtam múlt a dolog. (Főleg mivel nekem azóta nagyon jó kapcsolatom lett.)
Nyilván mindenkinek rossz érzés lenne, aki még maradt volna a kapcsolatban, de azt gondolom, aki ilyen gyorsan továbblép mással, az nem frissen alakult így, hanem egy ideje már elő lett készítve a terep, ki lett puhatolva, hogy lehet-e valami, és a kapcsolatba ő már nem akart annyi energiát fektetni, hogy megjavítsátok, mert már nem akarta igazán. Más kérdés, hogy ez korrekt-e vagy sem, de azt látom, hogy a legtöbben így állnak hozzá, kevesebb az a típus, aki úgy is kilép a számára már nem megfelelő kapcsolatból, hogy nem gondoskodik az utánpótlásról már előtte.
Lépj tovább te is, muszáj lesz. Nem kell rögtön új kapcsolat, de találd meg az új helyzetben is a jót.
A barátnőm ezt tette. 5 év együttélés után azt mondta, hogy inkább legyen vége, majd 2 hét múlva már volt valakije (valszeg nem kellett 2 hét sem, de én akkor tudtam meg).
Aztán felhívott, hogy legyünk barátok, és csodálkozott, hogy közöltem ez nem fog menni.
Egyébként piszok rossz érzés volt, gyakorlatilag még ki sem hűlt a helyem, és már volt hozzá más. Sajnos van, akinek ez könnyen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!