Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti szakítanátok vele? Négy és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok vele? Négy és fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, de. Többi lenn!

Figyelt kérdés
Elég régóta vagyunk együtt,már a kapcsolat elején tisztáztuk,hogy mik a terveink a közös jövőt illetően egymással,milyen a felfogásunk.Eleinte szeretett volna velem családot,gyereket,most meg..Munkát akarok váltani,mielőtt kikészülök teljesen,munkakeresés közben a napokban benyögte,hogy jobb sztornózni a gyerekkel kapcsolatos terveimet,mert nem szeretik a munkáltatók a kisgyerekes anyukákat. :( Szeretnék majd gyereket,s logikusan nem a nagyvilágba,a semmibe ész nélkül..De ez fájt,rájöttem,hogy neki aztán soha nem kell..Az évek meg telnek..Munkamániás,neki a munka a szerelme,s úgy érzem,én csak valahol vagyok a sorban.Meg is mondta nekem,hogy neki a munka az első.Pedig már úgy néz ki,mint aki egy éve nem aludt..Ha bármit meg akarok vele beszélni,akkor ingerült terelés,meg hogy nekem semmi nem jó..Akárhányszor ígér valamit,sosem tartja be,legyen bármiről szó.Ha viccesen megemlítem a dolgot,akkor megint az ingerült válasz;minden a szőnyeg alá van emiatt seperve,nem lehet semmit megbeszélni..Bántani sosem bánt,de sokszor rámcsapja a telefont,vagy "Nekem már megint ezt kell hallgatni"ha egyszer-kétszer kimondom,amit gondolok.. 27L
2017. máj. 9. 19:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#5, ˛#6: a szüleiteknél reklamáljatok inkább... a francnak nem maradtak "normális" emberek, gyerek nélkül.

Egy igéregtős, szava hihetetlen kis pöst az kérdező embere, aki a régebbi közös elgondolásaikból is kihátrál, de csak iylne sunyi érvvel, anélkül, hogy bármiről hajlandó / képes volna kommunikálni.

Szóval én 0%-ot adnék neki, a közös jövőt illetően.

2017. máj. 10. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!