Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok ezek után?
A barátom legénybúcsúra ment a haverjaival (nem ő a vőlegény), de a fb-ját véletlenül nyitva hagyta, és hát elég hajmeresztő dolgokat olvastam benne...
Eleve ő volt az, aki elsőként felhozta, hogy hogy legyen a táncosnő... utána "jöhet a fehér lovacska" (nem tudom ez mit jelent). Aztán foglaltak szállást, de oda nem lehet nőt vinni, kérdezte a többi pasi, hogy kell egyáltalán csaj? Ő meg azt felelte, hogy "nem fontos. inkább egy k**rva. van ott sok". Egyik pasi felhozta az egyik sz**xpartnerkereső oldalt és hogy tán ott találhatnának nőt, aki vállal táncot. Erre visszakérdezett, hogy "gang-banget is vállal?".
Később írta, hogy "sajnos nem tudok cucot intézni :(", mire a többiek írták, hogy hát jobb is. Erre azt felelte, hogy "de ez amúgy nem olyan. beszélgetős, barátkozós, k**rogatos."
Na most ezen olvasatok után nem kicsit kerültem idegállapotba... Ti szakítanátok?
Lehet átmennék erre én is köpködő vámpírba.... Mentsd le, told az orra alá, hogy azért ne te legyél még ezek után a hülye.
33/f
Hát amennyiben felbérelnek egy protit, és ő élvezné is, akkor igen.
💁🏼♀️
Úristen.
Úgy vágd ki, hogy repüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!