Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy mondanátok meg, hogy vége? Hogyan szakítanátok? 50 éves korosztály vagyunk.
Mit számít melyikük a férfi meg a nő? Ez most olyan fontos?
Kérdező: Mindenképp csak őszintén és lényegre törően. És kb. ugyanazt mondd, amit itt leírtál.
57%, te vmi analfabéta lehetsz... szted 50 éves korában kezdte el az életet? :) Újrakezdte. És most megint újrakezdi... bár, agyilag a kérdező is egy tini szinten van...hogy a fasszomba lehet friss kapcsira közös házat venni, és még 2 év sem telt el, de már kiábrándult. Marhára meggondolt párválasztás volt ez.
Persze, most a közös kégli miatt nehézkes a szakítás...
Ennyi idősen ez nagyon gáz. De, szépen old meg. Belemásztál, ki is tudsz mászni. Muszáj lesz.
És ne hallgass senkire, várhat rád még a szerelem, ez nem kor függő. De légyszi, az összebútorozást most már picit jobban gondold meg.
Hát igen, itt a válaszolók többsége fiatal. Én 51!!! éves nő vagyok és fülig szerelmes a szeretőmbe. Éppen úgy mint mikor huszon éves voltam. Van szenvedély, sokat szexelünk. Bizony, bizony kedves fiatalok!
Bocsánat, hogy eltértem a tárgytól Kérdező. Szerintem is egyszerüen mond meg neki, hogy többet vártál a kapcsolattól. Hiányzik a tűz. Te nem egy baráti kapcsolatban szeretnéd leélni az életedet. Semmiképpen ne legyen sértő a monológod. Hangsúlyozd az iránta érzett baráti érzéseidet.
#9, te már szakítottál életedben egyáltalán, vagy sok romantikus sorozatot néztél? :) Hangsúlyozhat bármit, közös ingatlan gondolom a hosszútávú elköteleződést jelentette, elméletileg mindkét fél részéről...nos, csicsázhatod bárhogy, ebből durva nagy balhé lesz, és sértődés.
Én se vagyok mai csirke, kicsit már tapasztaltam egy-két dolgot. Ez a kérdezőnek durván nehéz lesz. Ki megy, és hova, mi lesz az ingatlannal, stb. Nem könnyű szitu. De ez van, ezt kell megoldani.
"Te vagy a lány, vagy a férfi?"
Ő a nő. Vetetett a férfival egy "közös" házat és most kibaxa belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!