Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha szakitas utani probalkozas vege az, hogy be akarja fejezni, hogy ne eljek ketsegek kozott?
Figyelt kérdés
Mivel nem tud donteni. De amikor kerem, hogy mondja ki: nem szeretlek, nem akarok veled lenni, nem latok jovot ebben. Elterel azzal, hogy csak be akarja fejezni, mondta, hogy ennyi stb es kb 10szer kertem, hogy mondja ki, h nem akar semmit tolem. De nem tette. Tudom, hogy vege, ez egyertelmu. De ezt nem ertem azota sem. Velemeny? O fiu, en lany2019. szept. 14. 02:15
1/7 anonim válasza:
Ha nem egyértelmű neki, hogy veled akarja leélni az életét, de amúgy szeret, de a veled akarja leélnit nem tudja garantálni , és nem egyértelmű mégsem, annak ellenére, hogy szeret, hogy te lennél neki az igazi, akkor inkább jobb, ha szakít. Szóval szeret, de ha pl valami már nem müxik úgy, akkor el kell engedni egymást, mindkettőtök érdekében. Nem akar téged hitegetni, hogy egyszer azt mondja, hogy "Igen", másszor azt mondja , hogy nem.. Ilyen bizonytalannak látja veled a jövőt, és nem biztos, hogy akarja-e. Lehet, hogy már elmúlt a láng benne, csak már a megszokás kötné hozzád, nem biztso ,hogy találna megint egy ilyen jó embert. Mert pl volt olyan kérdés itt, hogy csaj szerette a barátját, mert jó ember, de nem szerelemből, és akkor megkérte a kezét, és az volt a kérdés, hogy most mit csináljon, hozzámenjen-e. Úgy írta, hogy összejött vele, mert jó ember, de igazából sose volt belé szerelmes. A szex az pedig nem kifejezetten felemelő volt például nekik kettejüknek együtt a csaj részéről,de amúgy a pasi fülig szerelmes volt, de amúgy rendben volt a szeretkezés is tehát, de a csaj valami olyat írt , amiből az volt leszűrhető, hogy neki az nem nyújtott akkora élményt, és hogy a csávó szerelmes, de ő nem, viszont amúgy szereti, de nem szerelemmel, de na szal kérdezte mit csináljon, én írtam neki, meg szerintem sokan mások is, hogy inkább szakítsanak.
2/7 anonim válasza:
*Szóval szeret téged, de stabil , biztos alapokat szeretne, és most
úgy látja, valakivel tisztábban el tudhatná képzelni a jövpőt (szal úgy értem, még nincs senki a képben nála, csak veled nem működtek úgy valahogy a dolgok, ha pl volt veszekedés, vagy csak elmúlt a szerelem, és azért nem tudja mit akar; mert volt az a nagy láng, ozt az most nincs, szerte szétfoszlott.)
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt,igen ilyesmit sejtettem. De nagyon zavart ez a dolog,hogy csakazertse mondja ki.. nalunk egyebkent a szex jo volt,sokat beszeltunk errol is,es ugy az egesz kapcsolatunkrol
2019. szept. 14. 02:36
4/7 anonim válasza:
Azért nem mondja ki, mert egy gyáva kuki, aki tartalék megoldásnak szán, ha mégsem jönne be a kiszemelt csaj, vagy a csajozós életforma.
5/7 anonim válasza:
Nem mondja ki,mert nincs annyi gerince,inkább terel.Nem ő az egyetlen.
7/7 anonim válasza:
Meg akar tartani dugni, de kapcsolat ebből már sose lesz úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!