Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti hogy mondanátok meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy mondanátok meg, hogy vége? Hogyan szakítanátok? 50 éves korosztály vagyunk.

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve élünk együtt. Vettünk közösen egy házat és együtt élünk. Voltak zökkenők, és kibékülések. Viszont nincs szerelem. Nem érzek szerelmet iránta már. Sok olyat tett, ami miatt eljutottam oda, hogy nem ő kell nekem. Nem vele szeretnék megöregedni. Szükségünk van egymásra, mert mindig számíthattunk egymásra ha baj volt. De ez nem szerelem, csak együttélés.

2019. szept. 23. 17:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia, én 50felé... és valóban létezik egy olyan szerelem, amit soha nem éltem még át, ebben a korban, ez más, mint a 20-30 évvel ezelőtti érzés. A szakítás nem egyszerű sem neked sem neki, nehéz menet lesz érzelmileg. De ha nem működik vagy másra, többre vágysz, itt most csak magad nézd. Szakítani talán egy megbeszélős, nyugodt, minden érzést elmondón javaslom. Készülj fel lelkileg többféle szituációra, lehet sírás, könyörgés, düh, összetörés, lélekvesztés, de ez pár óra az életedben, sajnos ez is hozzá tartozik. És tele van a net magányos 50-es nőkkel és férfiakkal. Ha ilyen kapcsolat kell neki, mag fogja találni hamar.
2019. szept. 24. 04:59
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves hozzászólók!

Én a férfi vagyok ebben a kapcsolatban. 3 éve ismerjük egymást, 2 évnél valamivel több a kapcsolatunk, a közös ház 1,5 éve van meg. Lehet hogy nem volt érthető, hogy miért vágtunk bele a közös házba. Ő vitt bele nagy nehezen, amit már nagyon megbántam azóta is. Olyan házat vettünk közösen, amit egyikünk se tudott volna megvenni egyénileg. Azzal nincs is baj. Sok olyan helyzet volt a közös életünkben, ami egy kötelék, egy barátság. De valóban, a szenvedély az, ami hiányzik. Idegesít sokszor már a hangja is, az is amiket csinál, amikor folyton elront valamit. Anyagilag rosszabb nekem, mert az ígéretek ellenére nem száll be anyagilag a ház fenntartásába. Azt érzem, hogy ha egyedül lennék, akkor milyen szabad és boldog lennék. Most vele.......nem.

2019. szept. 24. 11:06
 13/13 anonim ***** válasza:
23%

Mindenképp pozitív jellemet mutat, hogy nem hazudsz magadnak a kényelem miatt! A felismerés, amit arról írsz, mit vált ki belőled a közös jelenlét, nagyon fontos, mert ha még most lezárjátok, megelőzhető, hogy a valamikori szép dolgok átforduljanak teljes gyűlöletté!

Egészen más lenne a társadalom ha mindenki ilyen tisztán az érzései szerint élne mint te, és nem fogat összeszorítva ragaszkodna tűréshatár feszegetésével az anyagi dolgokhoz annak ellenére, hogy nem élvezhető, de legalább kifelé jól mutat.

Nagyon sok sikert, boldogságot kívánok neked! A jelen helyzethez pedig még egy kis kitartást! :-)

2019. szept. 25. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!