Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom elfogadni, hogy vége? .

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfogadni, hogy vége? .

Figyelt kérdés
10 évig voltunk együtt a barátommal, 26 évesek vagyunk, annyira boldogok voltunk, mindent együtt terveztünk. Nemrég szakított velem, de egy ideje érzem, hogy tavolsagtartobb velem. A fő oka, hogy "ki szeretné próbálni mással is", meg "nem tudja, hogy szeret-e". Annyira nem tudom felfogni, néhány hete még minden rendben volt, még szeretett, még nyaraltunk együtt, ami szintén annyira jó volt... Nem tudom felfogni, hogy tényleg így eldobja az egészet. Benne bíztam a legjobban, mindig ő volt ott ha vmi bajom volt, és most pont ő az, aki kicsinál. :( Annyira hihetetlen ez az egész. Voltak apróbb problémák, de hol nincsenek? Lehet, hogy azt a lányt keresné, akivel tényleg semmi problemájuk nem lenne, de ilyen nem létezik.. :( :( Hogy lehet ezen túllépni? :(
2019. szept. 6. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a vágy sok mindenkibe meg van, bennem is én is mással akartam lenni, és nem azért mert meg untam a régit hanem kíváncsi voltam

Én a helyedben teljesen új életet kezdenék. Mondjuk el járni edzeni, futni, egy listát le vezetni hogy min akarok változtatni, mit szeretnék... Stb

2019. szept. 6. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Márpedig ha váltani szeretne, azt el kell fogadnod. Jó a rosszban, hogy legalább volt gerince eléd állni őszintén, és nem a megcsalással kezdte.

Nem biztos, hogy te vagy ezért a hibás, ne okold magad. Engedd el, ha visszajön, akkor valóban szeret téged. Ha meg nem, akkor nem egymásnak voltatok teremtve.

2019. szept. 6. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1# vagyok

És egy jó ideig kapcsolat nélkül lenni, mondjuk 1-2 év

2019. szept. 6. 11:24
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
A "más" jelen esetben egy konkrét lány. Megismert valakit, akibe beleszeretett. 10 év sok idő. Amíg benne vagy, észre se veszed, hogy már inkább a testvéred a másik, mint a szerelmed. Most jött valaki a tesó mellett, akiben látja a nőt is. Nyilván amíg a lányt meg nem ismerte, ő maga se vette észre, hogy valami hiányzik. Sajnálom, lejárt a kapcsolatotok. Ha gyereketek lenne, ilyenkor együtt maradnátok. Ő elfojtaná és boldogtalan volna, vagy megélné és akkor a gerince törne meg. Így legalább boldog lehet újra. Jobb így. Az a legrosszabb, amikor mást szeretsz, de nem lehettek együtt soha, mert gyerek miatt nem lehet válni. Vannak sokan, akik lemondanak a saját boldogságukról, mert nem akarják hetente 1 napig látni csak azt a gyereket.
2019. szept. 6. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

szerencsére ez nem 46 évesen történt, mert annál nehezebb lenne....sajnos nehezebb igen...

De így, még az egész élet előtted áll, egy új szerelem, jobb élet, van esélyed al ottóra, elmehetsz a Maldív szigetekre vagy máshová ami jobban tetszik.

Szerintem menj el, vásárolj magadnak csini ruhát, menj fodrászhoz, kozmetikushoz, szoláriumba, vásárolgass ha van kereted, kicsit foglalkozz magaddal.

2019. szept. 6. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is konkrètan megismert valakit aki èrdekli. Ès ez normális is. 16 èvesen jöttetek össze. Boritèkolható volt, hogy ez nem lesz holtodiglan, a tini kapcsolatoknak nem is ez a lènyegük.

Fogadd el, keress magadnak elfoglaltságot, ismerkedj.

2019. szept. 6. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!