Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni, hogy vége?
Kimondottan még nincs vége, de sokat veszekszünk, nem érzi boldognak magát mellettem, hiányoznak neki is a régi idők, és nekem is. Már szilveszterkor majdnem szakítottunk 3 hónapos viták után, de kitartottunk, azóta javult, egészen most hónap elejéig. Minden nap lecukizott, vidámak voltunk, újra kezdtem azt érezni mint az elején, és egyik este annyit mondott tönkreteszem, míg az előző este olyan kedves volt.
Ígyis magam alatt vagyok, hisz úgy szerettük egymást.
Mindenki képes túltenni magát egy kapcsolaton?
Mivel teszed tönkre? Mi miatt veszekedtek? Mi változott az elmúlt napokban, amikor minden jó volt?
Egy kapcsolatban vannak mélypontok, de kicsit olyan érzésem van abból, amit leírtál, hogy valami olyan sérelme van, amit vagy nem mond el, vagy elmondta, de nem vetted elég komolyan. Mintha szeretne, de bele lenne fáradva valamibe. Ezt csak te tudhatod, hogy mibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!