Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért nem tudják elfogadni, hogy vége a házasságuknak?
Az exnejeknek az esetek 90%-ában nincs ki a négy kerekük (nem véletlenül exnejek). Hatványozottan idióták, ha az új nő csinosabb és/vagy fiatalabb és/vagy okosabb ...., mint ők.
Szarni kell a fejükre.
El tudtam fogadni, aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot. 40 fokban is. 😂
Viszont: az exemnek volt rá pár hónapja felkészülni a válásra. A megcsalt feleség pont az, aki még energiákat fektet a házasságba, és nem másnál keres vigaszt. Àltalaban hideg zuhany a lebukás, válás, nem készült fel. Még szerelmes ... volt. Ez csap át gyűlöletbe.
Nálunk pont az a helyzet, hogy az exem azt várta, hogy harcolni fogok. De nem. Menjen, legyen vele boldog. Ezt nem tudta megemészteni.
De ettől függetlenül is feszt azon rugózik a csajának, ha pl. 40 fokos lázzal nem viheti el a gyereket, hogy biiiiztoooos csak rajta akarok bosszút állni, mert akkora szemét vagyok.
Ezt ő már a harmadik csajának adja elő. Én 5 éve kapcsolatban vagyok, a gyerekekkel szeretik egymást. Ezt végképp nem tudja elfogadni.
6-os szívemből szóltál!!! Nem volt tökéletes a házasságunk, de kié az?! Én próbáltam helyrehozni, neki a megcsalás volt a megoldás.Akkor csak menjen.Még ő volt megsértődve, mert "élni akart".
Már eltelt 2 év, még mindig irányítani akar.A láthatásokkal manipulál, hazudozik.
Rinyál a nőjének, a barátainak, hogy milyen szemét vagyok.Az anyjának és nekem meg a nőre panaszkodik, hogy miatta nem talalkozhat a gyermekünkkel, mert mindenben korlátozza.
Hagyjuk már, ezt a szegény férfiak... A környezetemben 90 %-uk megbánta, hogy az újat választotta.
Nem vitatom, hogy vannak olyan exnejek, mint a kérdésben szereplők, de a férfiak között ugyanúgy találni hasonlókat.
Mert sokszor szégyen a család,rokonság,stb.előtt.Sokuk kapcsolatfüggő is.
Én is elvált nő vagyok.A volt férjem boldog és kívánom is neki,eszemben sincs bezavarni a képbe
Kérdező,én meg azt nem értem, ha a te házasságod rendben van,miért foglalkoztat ez a probléma?
Elég lesz akkor rugózni rajta, akkor majd megtudod..:(
Lehet hogy te is pont ezt fogod csinálni, hiába ítéled most el.Nem tudhatod.
Én se gondoltam,hogy tombolni,balhézni fogok, ha megtudom, hogy megcsalnak.Elképzelésem szerint ,összepakolom a cuccát, és elengedem, minden szó nélkül.
De élesben sokszor másként alakul az élet...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!