Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakitanatok?

Figyelt kérdés

Parom hat ev utan a szemembe hazudott. Tegnap bulizni voltak a haverjaival es ugy alakult h egy lany ismerosevel talalkozott a buliban es a csaj hazavitte kocsival a paromat ( nem elunk egyutt) . Ezt egy baratjatol tudtam meg. Mikor rakerdeztem hogy mivel mentek haza azt mondta h taxiztunk a haverokkal... erre elborrult az agyam egybol mondtam neki h tudom h hazudik es a lany vitte haza. Most sir h nagyon szeret es csak azert hazudott rola mert felt h mit mondok es nem hiszem el h csak ennyi volt ...

Oszinten maga az h egy lany viszi haza mert epp autoval van es utbaesik pl az nem zavarna bar nem orulnek neki nyilvan, de ez h letagadta ... ezzel elgondolkodtam h van-e ertelme ennek egyaltalan. Szerintetek?

2019. dec. 1. 23:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%
A folyamatos hazudozás valóban indok, de akkor ne erre a szerencsétlen esetre kenje már, hogy szakításon angyal, tökre nem itt keresendő a probléma.
2019. dec. 3. 01:25
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerencséd hogy maximalista vagy. Ha nem lennél egyedül öregednél meg:)
2019. dec. 3. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!