Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakitanatok?
Figyelt kérdés
Parom hat ev utan a szemembe hazudott. Tegnap bulizni voltak a haverjaival es ugy alakult h egy lany ismerosevel talalkozott a buliban es a csaj hazavitte kocsival a paromat ( nem elunk egyutt) . Ezt egy baratjatol tudtam meg. Mikor rakerdeztem hogy mivel mentek haza azt mondta h taxiztunk a haverokkal... erre elborrult az agyam egybol mondtam neki h tudom h hazudik es a lany vitte haza. Most sir h nagyon szeret es csak azert hazudott rola mert felt h mit mondok es nem hiszem el h csak ennyi volt ...
Oszinten maga az h egy lany viszi haza mert epp autoval van es utbaesik pl az nem zavarna bar nem orulnek neki nyilvan, de ez h letagadta ... ezzel elgondolkodtam h van-e ertelme ennek egyaltalan. Szerintetek?
Jezusom , mint irtam nem lett volna bajom azzal ha elmondja , mert akkor tudom hogy nincs mit titkolnia ...
Egybol sarkany vagyok? Ismersz vagy mi? Ha a rosszindulat fajna ..
2019. dec. 2. 09:54
12/22 anonim válasza:
Azt írtad persze az se tetszett volna. Lehet tényleg ennyiről van szó. Másnapos el akarta kerülni a veszekedést. Sztem többet látsz ebbe mint ami.
2019. dec. 2. 09:57
13/22 A kérdező kommentje:
Kivancsi lennek az itt kommentelo higgadt nok , tenyleg nyugodtan le tudnak reagalni ha a pasijuk haverja azt mondana h egy novel osszemelegedett a parjuk egy buliban es vegul a csaj vitte haza, majd a parjuk errol hazudna....Biztos mindegyikotok megorizni a hideg veret, de itt nevtelenul nyilvan jobb erzes ram mondani h szanalmas vagyok🤢
2019. dec. 2. 10:13
14/22 A kérdező kommentje:
De koszi a valaszokat nem kerek tobbet
2019. dec. 2. 10:15
15/22 anonim válasza:
Ha meg lehet az embert ismerni egy sztoriból, akkor ebből a sztoriból rí, hogy egy féltékeny hárpia vagy, ami azért van, mert nincs rendes önbecsülésed és azt hiszed, hogy a barátod tőled jobbat keres melletted. Annyit akartam csak érzékeltetni, hogyha rosszul reagálsz egy dologra, akkor amásik próbálja ezt kivédeni. Ha elmondhatná nyugodtan, hogy szóba mer állni másokkal is rajtad kiívül, akkor nem találna ki ilyeneket. Ráadásul ez nem kegyes hazugság, hanem simán egy hárítás, ami arra irányul, hogy ne kelljen felesleges konfliktusba keverednie, mert - és ez a lényeg - nem érted meg és nem vagy rá kíváncsi. Szerintem ez a legnagyobb probléma ezzel a sztorival.
2019. dec. 2. 10:16
16/22 A kérdező kommentje:
Te meg vmi zseni vagy h 10 sorbol megallapitod milyen vagyok 🙏
2019. dec. 2. 10:30
17/22 anonim válasza:
Kérdező nyugodj már le, pont, hogy te kértél külső szemmel látva tanácsot, pont, hogy én válaszoltam úgy, hogy azt írtam évekig én is hasonló beállítottságú voltam mint te. Amúgy meg eddig pl szó nem volt osszemelegedésről csak, hogy hazavitte. Ha még hergeled magad és generáló a történetet akkor fogd meg magad és szakíts. De azzal legyél tisztába, hogy nem fog mindenki mindig őszinte lenni. Ha nem tudod egy kicsit lazábban venni a dolgokat egy férfi se lesz veled őszinte, mert mindenki kerülni akarja ezeket a felesleges balhekat. Pont ez miatt. Ennyi. És igen sajnos tapasztalat. Sokkal jobb így nekem is élni és a páromnak is, hogy nem kell mindent megmagyaráznia.Főleg a nem létező dolgokat.
2019. dec. 2. 12:14
18/22 A kérdező kommentje:
Ertem :) mindenkinek meglehet a velemenye ,nem azzal van a problemam, de senki nem volt ott kozuletek ahogy en se , es nem ertem miert en vagyok a sarkany meg stb. , amikor hazudik egy olyan dologrol ami a haverjanak szemetszurt olyannyira h ramirt, aki ugye latta mi tortenik... velemenyt lehet formalni, szerintem en senkit nem bantottam , nem tudom mitol erzitek azt hasznosnak h meg nekem szoltok be
2019. dec. 2. 13:25
19/22 anonim válasza:
Ezt a sokszor hazudott és ez gondot okoz, megértem. Hasonló helyzetben vagyok ezzel kapcsolatban. Az meg hogy sirt nem jelent semmit. Egy volt párom is sírt kisebb-nagyobb bukták után gubbasztva a földön, mégis átvert, megcsalt utána meg gyanítom hogy elötte és közben is 🙂 sírás lehet egy nagyon jó kis színészi játék hogy megsajnáld mert ő bánja és fu de szeret. Nem mondom hogy a párod eljátszotta de nem kell naívnak se lenni 🙂 nekem se tetszene ha ilyenben kamuzik, igazad van. Legyen őszinte és ha van is vita de kevés mint az hogy eleve hazudik aztán most hidd el hogy amit állit arról hogy nem volt semmi az igaz.
2019. dec. 2. 14:12
20/22 anonim válasza:
Amiatt hogy egy lány ismerőse hazavitte nem szakítanék. who cares?
De ha sokszor és/vagy rendszeresen hazudik az azért már egy elég erős ok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!