Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti szakítanátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok, ha a párotok a tudtotok nélkül csináltatna magára egy nagy tetoválást?

Figyelt kérdés

Az ő teste, azt csinál vele, amit jónak lát, de mivel nekem nagyon nem tetszik a tetoválás ezért én szakítanék.

Ez alapvetően megérthetetlen hozzáállás a részemről?

2020. febr. 17. 17:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
70%

"Azért elég meredek egy tetoválást a kocsmahoz hasonlítani."

Te mondtad, hogy ami örömet okoz a szerelmednek, az neked is.

2020. febr. 17. 18:39
 22/32 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nem szakítanék ez miatt.
2020. febr. 17. 18:42
 23/32 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy szakítanék😀 Persze nem érteném miért nem mondta el korábban, hiszen megbeszélünk mindent. Kinek jut eszébe ilyenért haragudni?
2020. febr. 17. 18:44
 24/32 anonim ***** válasza:
11%

"Ket tetko eddig, 4 diploma eddig."

Ja, és ehhez még annyit: nem a diplomák száma határozza meg, hogy az illető a habitusát, szokásait + gondolkodásmódját tekintve milyen színvonalat képvisel. KÜLÖNÖSEN MANAPSÁG.

2020. febr. 17. 18:44
 25/32 anonim ***** válasza:
68%

16,18

Anglia egy pelda volt, tudtam volna mas orszagot is mondani ;)

Azert ne mar magyarként hogy Angliaban mekkora hulyek az emberek. Brexit ide vagy oda igy is jobban megy es jobban fog nekik menni ezerrel mint szegeny kis orszagunknak 50 ev mulva. Sajna. En is inkabb otthon huznam az igat ha a hivatásombol ot nem ehberert kéne dolgozni. Itt meg jol keresek a szakmamban. Fokent amig ilyen korlatolt emberekkel van tele Mo, akik szerint egy tetovalason mulik hogy ki milyen tarsadalmi osztályba tartozik (??), inkabb nem mennek haza

2020. febr. 17. 18:48
 26/32 anonim ***** válasza:
69%

"Ja, és ehhez még annyit: nem a diplomák száma határozza meg, hogy az illető a habitusát, szokásait + gondolkodásmódját tekintve milyen színvonalat képvisel. KÜLÖNÖSEN MANAPSÁG."

Mit irjak akkor egy bazi nagy általánosításra ami minden alapot nelkuloz? Megis hogyan ervelnel ez ellen?

2020. febr. 17. 18:50
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
#21 érvelni normálisan nem tudsz de kiforgatni az ember szavait azt igen. Nagyon jól tudod hogy hogy értettem.
2020. febr. 17. 18:53
 28/32 anonim ***** válasza:
73%

"illető a habitusát, szokásait + gondolkodásmódját tekintve milyen színvonalat képvisel."

Ok de társadalmi rétegről volt szó, nem erről. Magasan kvalifikáltként nem tartozik valaki az alsóbb társadalmi rétegbe, ez társadalomtudományi tény,nem mond el semmit az emberről, és nincs benne értékítélet. Nem tudom hogy miért kell azonnal személyes támadásnak venni egy kijelentést.

2020. febr. 17. 18:54
 29/32 anonim ***** válasza:
90%
Én nagyon kiakadnék, mert ez nagy döntés. Mind anyagilag, mind pedig, hogy nekem kell nézegetni. Beszéljük meg előtte. Hosszan beszélgettünk már erről, hogy akar a párom tetoválást, hogy hova és mit és mikor, de végül elnapoltuk a dolgot. Szerintem így normális.
2020. febr. 17. 19:22
 30/32 anonim ***** válasza:
60%

"A tetoválás szerintem az alsóbb társadalmi rétegekre jellemző."

Ez a gondolat pedig a korlátolt, burokban élő öregekre.

2020. febr. 17. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!