Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok, ha a párotok a tudtotok nélkül csináltatna magára egy nagy tetoválást?
Az ő teste, azt csinál vele, amit jónak lát, de mivel nekem nagyon nem tetszik a tetoválás ezért én szakítanék.
Ez alapvetően megérthetetlen hozzáállás a részemről?
nem mindegy hova csináltatja.
Mondjuk ha a hátára varrtna valami szép képet az nem izgatna, vagy ha olyan helyre ami normálisan felöltözve nem látszik. Gondolok itt váll, felkar, comb, fenék, has.
Ha a nyakára, arcára, kézfej, alkar, annak nem örülnék, mert az emberek jó része idegenkedik tőle és előítéletesek.
Nekem nincs tetoválásom, de olyan közel voltam hozzá, hogy bementem egy szalonba és beszéltem a mesterrel a motívumokat illetően, de végül nem csináltattam meg. Én max a vállamra csináltattam volna, szerintem egy férfinál az még nézhet ki jól is.
42F
"De ha emiatt szakitasz akkor nem vagy szerelmes."
Vagy csak nem ebbe az emberbe szeretett bele.
Amúgy, ha kamu is a kérdés, érdekes erkölcsi probléma.
"12" vagyok
nemrég voltunk egy esküvőn ahol az ara rendesen ki volt varrva és fehér csipke ruhában nagyon vacakul nézett ki. Mondjuk egy megfelelő ruhaválasztással ezt orvosolni lehetett volna, de úgy abban a mélyen kivágott átlátszó ruhában nagyon gáz volt.
Lol 6-os
"A tetoválás szerintem az alsóbb társadalmi rétegekre jellemző."
Ket tetko eddig, 4 diploma eddig.
Angliaban minden negyedik felnott tetovalt, sz.r is egy orszag, nem is megy nekik.
#16: "Angliaban minden negyedik felnott tetovalt, sz.r is egy orszag, nem is megy nekik."
Még annyit hozzátennék, hogy térjünk erre vissza majd olyan 5-8 év múlva, jó?
"#13 ez is egy nézőpont. De én ha szeretek valakit és látom hogy ez neki örömet okoz akkor én is örülnék. Persze nem mindenki így gondolkodik."
Ami azt illeti, a legtöbb ember nem így gondolkodik. Pl. örömet okozhat neki az is, ha minden este berúghat a kocsmában. Nekem kevésbé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!