Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok ezért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok ezért?

Figyelt kérdés
Barátom a facen beszokott jelölni ismeretlen lányokat, ha már egy csinosabb kép van kint valakinek jelöli. Egyszer már lebukott, aztán azóta megígérte, hogy nem jelölget, de most megint lebukott, igaz most csak kettőt jelölt be azóta. Kérdeztem minek? Azt mondta véletlen nyomott félre és már amúgyis törölte a jelölést. Lehet gyerekesen hangzik, de nem bízom benne ezek miatt. Azt sugallja nekem hogy bárki jó lenne neki, akinek virítós,pucsítós képei vannak azokra van rá állva vagy nem is tudom.
2020. febr. 4. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Volt már ez a kérdés. Aki más nőkkel szórakozik, az nem engem keres. Lehet szingli vagy lehet mással nyitott kapcsolatban, de velem biztosan nem. Én nem fogom ezt játszani egyik irányba sem. Megalázó és gyerekes.
2020. febr. 4. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Idegen csajokat miért jelölne ismerősnek, ha nem szeretne tőlük valamit? Nem csodálom, hogy a bizalmad megroppant.
2020. febr. 4. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Alap, hogy igen!
2020. febr. 4. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Igen, volt már ez a kérdés.

Ez határozottan flört, bepróbálkozás idegen nőknél - igen, szakítanék.

2020. febr. 4. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
20%
És visszajutottunk az óvodába..
2020. febr. 4. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Jol latod, igen,szakitanek.
2020. febr. 4. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak ugy hazudta hogy nem direkt. Én sem maradnék ilyen pasival. Szerintem mig nem veszi fel őket addig a harmadik kezét fújja a zsebkendőbe a képeikre.

Csak a f*rka fontos neki meg a hülye sz*xuális vágyai.

2020. febr. 6. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!