Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szakitanátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitanátok ha a párotok családja amióta megláttak egy árva szót nem szóltak hozzád?

Figyelt kérdés
Konkrétan be sem mutatkoztak nem hogy beszélgetnének velem.. 2,5 éve változatlanul tart. Emberszámba se vesznek pedig soha nem ártottam nekik. Nem is ismernek. Hiába próbáltuk velük számtalanszor megbeszélni tagadják hogy bajuk lenne velem. És emiatt óriási a feszkó a párommal is.

2021. okt. 15. 20:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ, hogy a párod hajlandó-e melléd állni a családjával szemben.
2021. okt. 15. 20:33
 2/27 A kérdező kommentje:
Egy ideig kiállt aztán kiderült hogy csak azért hogy megnyugodjak. Ő most éppen engem csesztet hogy miért nem fogadom őket el, hiszen ők nem hibáztak csak ilyenek.
2021. okt. 15. 20:36
 3/27 anonim ***** válasza:
95%
Kedves párod van. Miért vagy még vele?
2021. okt. 15. 20:38
 4/27 peca1000 ***** válasza:
100%

Mond meg a párodnak, hogy többé nem mész a szüleihez, mert lekezelően viselkednek veled, ilyen bunkó emberekkel nem akarsz találkozni.

Ha emiatt hőbörög, ba...szd le alaposan, vagy hagyd ott a pi...ba.

2021. okt. 15. 20:43
 5/27 peca1000 ***** válasza:
100%
Faterom volt nagyon paréj az asszonnyal, és megegyeztünk abban, hogy ő így nem fogja látogatni, de én is elismertem, hogy tényleg bunkó az apám, és nem erőltetem a feleségem, hogy találkozzon vele.
2021. okt. 15. 20:46
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy esetleg tényleg mindenkivel bunkòk, csak még nem talàlkoztâl ilyen " bunkòkkal" es nem tudod hova tenni? Mert ha alapban bunkok nem kell velük foglalkozni, plàne nem megbeszélni. Viszont a pàrod nem a szülei, tessék elkülöniteni a dolgot.
2021. okt. 15. 20:48
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fura. De a párod mit mond, miért nem beszélnek veled a szülők? Azért, mert debilek? Autisták? Allergiásak a pulóveredre? Ennél hitelesebb indokot nem igazán tudok elképzelni, hacsak nem mondjuk rasszizmusról van szó, mert más etnikum vagy :D
2021. okt. 15. 20:51
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Sztem full gaz. Biztos szakitanek. Tok mindegy mit mond a parod, ha ez szamara normalis akkor neki pszichologus a csaladjanak meg pszichiáter kell.
2021. okt. 15. 20:55
 9/27 A kérdező kommentje:

Ő se tudja senki nem tud semmit. Mert nem adnak rá magyarázatot. Azt állítják hogy nekik nincs bajuk velem. Rasszizmus sem lehet mert normális fehérbőrű, igényes 23éves nő vagyok. :D

Inkább debilek.. Valamilyen szinten a párom is sajnos... Ő meg udvarolni sem tudott..randira se hívott el. Én szedtem fel. 2 év alatt faragtam belőle vállalható embert, úgy tűnt egy ideig, hogy megérte. Annak az árán hogy eltávolodott tőlük. De most kezd visszaszivárogni a debil szekta családba.

2021. okt. 15. 21:05
 10/27 anonim ***** válasza:
91%

XD

Haat ha neked ilyen pasi kell ilyen csaladdal mit tudunk mi tenni?

XD a get out film jut eszembe, majd valahogy teged is hipnotizalnak es szolgat csinalnak beloled

2021. okt. 15. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!