Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szakitanátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitanátok ha a párotok családja amióta megláttak egy árva szót nem szóltak hozzád?

Figyelt kérdés
Konkrétan be sem mutatkoztak nem hogy beszélgetnének velem.. 2,5 éve változatlanul tart. Emberszámba se vesznek pedig soha nem ártottam nekik. Nem is ismernek. Hiába próbáltuk velük számtalanszor megbeszélni tagadják hogy bajuk lenne velem. És emiatt óriási a feszkó a párommal is.

2021. okt. 15. 20:31
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem velem van a baj, mert első pillanatban hogy lehet elítélni? Az első másodpercen már nem vettek emberszámba. A párom totál ki van attól hogy én ebbe lassan belepetegszek, ma felhívta az anyját elmondta ezt neki és annyi volt a válasz hogy aha értem akkor majd jelentkezünk. Azóta is jelentkezik
2021. okt. 16. 18:34
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kedvelnek nem kedvelnek miért foglalkozol velük. Ha meg mindenkivel ilyenek szinten miért foglalkozol velük. Az a lényeg hogy pároddal jól meg legyetek, nem a szüleivel vagy kapcsolatban. Egyébként, hogy ha nem kedveled te sem őket minek erőltetnéd rájuk magad?
2021. okt. 16. 18:36
 23/27 A kérdező kommentje:
Én nagyon jól megvoltam nélkülük, ott jött fel újra a téma hogy felmerültek a kérdések hogy mi lenne ha lenne gyerek. Nem szeretnék ilyen nagyszülőket nekik mert ahogy a páromra is rájuk is rossz hatással lenne
2021. okt. 16. 18:40
 24/27 anonim ***** válasza:
Magatoknak vállaltok gyereket nem nekik, azzal foglalkozz, hogy a pároddal szeretnél e vállalni a gyereket. Másrészt nem tudhatod hogy a szülei hogy fognak viselkedni az unokával, lehet hogy vele tejesen normálisan.
2021. okt. 16. 18:47
 25/27 anonim ***** válasza:
Szeretnéd *
2021. okt. 16. 18:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Miért vagy ilyen igénytelen, hogy ezt eltűröd, azt nem értem.
2021. okt. 17. 08:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Minek gyerek ilyen kapcsolatban de most komolyan?
2021. okt. 22. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!