Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek édesanyukám kijelentéséről? Többi lent.
Anyukám egy pár hete azt mondta:
"Neked inkább egy árva lányt képzelek el, - erre homlokom megráncoltam - mert ő legalább biztosan szeretne, biztosan törődne veled, és ő tényleg megtenne mindent érted, neked."
A dologhoz az kapcsolódik, hogy eddig mindig olyan lányokat fogtam ki, akiknek én voltam az első. (korombeliek voltak, és az első 18 éves koromban volt) Ebből adódóan nem nagyon becsült meg nagyon egyik se. Lehet túlságosan empatikus voltam, és túlságosan szerettem. Mi a véleményetek?
Egyébként szó ami szó, eléggé nehéz találni rendes embert manapság. Én mindenesetre próbálok ember maradni a mai világban. Olykor, nekem is nehéz, hisz csupán egy egyszerű ember vagyok.
Most 24 éves vagyok. (F)
"megtenne mindent érted" - olyan anya mondja, aki birtokolja a fiát.
"olyan lányokat fogtam ki, akiknek én voltam az első ... Ebből adódóan nem nagyon becsült meg nagyon egyik se. "-ez pontosan hogy is volt?
2: kedves válaszoló, ezt senki nem mondta. Egy árva lánynak is lehet sok kapcsolata.
3: kedves válaszoló, azért nem hiszem hogy ezért mondta volna, optimális esetben úgy szép, ha élnek a rokonok. ;)
4: kedves válaszoló, nem birtokol, ha birtokolni akarna, nem fog neki. Ez már többször bebizonyosodott.. "...ez pontosan hogy is volt?": úgy, hogy én húztam a rövidebbet. Szerintem ebből minden érthető.
Legutóbbi!
Ugye ezt most nem gondoltad komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!