Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanátok ha a párotok családja amióta megláttak egy árva szót nem szóltak hozzád?
Nekem 34-5 évesen, volt egy 16 éves barátnőm. A szülei 3évig, amíg együtt voltunk, rüheltek, de nem kicsit.
Aztán mikor vége lett, és lett valami csicskahuszár új palija, akkor már az anyja is azt mondta, hogy mégis jobb lett volna ha velem marad, mert jó hatással voltam rá. Ezt az apja mondta el, akivel azóta jó haverok lettünk, és gyakran dolgozunk, meg lövünk együtt.
#9 figyelj, ez az egész marha gáz. Sehová nem vezet, nem lesz jobb, csak az idődet pazarolod.
Tudom, hogy nem szabad egy embert a családja alapján megítélni, de ez csak akkor lenne elfogadható, ha a debil családtól teljes mértékig elhatárolódna. Így viszont láthatóan nem tudott leszakadni róluk. Menekülj!
Sóhaj
Csak az egyik oldalt ismerjük
Most hogy mègjobban megismertem ezt a platformot , egyáltalán nem vagyok benne biztos , hogy a kérdező az àldozat
Elolvastam az első oldalt.
Mi a baj?
Miért van köztetek feszkó?
Nincs is probléma, nincs mit megoldani.
Te is írod, hogy ők ilyenek, avagy nincs problémájuk veled, csak élik az életüket.
Én felneveltem 5 gyereket, ebből kettővel alig tartom a kapcsolatot. Évente találkozunk, akkor is csak elmondjuk kb 20 percben, hogy mi a helyzet, mi változott, jól vagyunk-e. Egyszerűen nem passzolunk személyiségben. Szeretem őket is, de távolról, mert különböző emberek lettünk, mire kiforrt a személyiségük.
Hát még a párjaikkal mennyire beszélek, semennyire. Őket is kedvelem, megbizonyosodtam róla, hogy jó emberek, és lehet rájuk számítani, családcentrikusak. A többi nem érdekel. Felfedeztük, hogy nincs közös pontunk, leszámítva, hogy egy bolygón élünk, ami nem elég. Ennyi.
Itt sincs probléma, mindenki éli az életét olyan személyiséggel, ami van neki, és olyan kapcsolatokkal, ami szákára alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!