Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt barátnőm összejött az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnőm összejött az előttem lévő exével. Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Két napja szakítottunk kb, azóta össze is jöttek. Most azt mondta hiányzik neki de a kapcsolatunk elején már nem volt szerelmes belé állítólag.

2021. dec. 21. 12:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

20

Nem arról volt szó, hogy a kérdező mit érez, vagy mi zajlik benne, hanem hogy erre Ő hogy reagaljon.

Erre írták sokan hogy hagyja, ne foglalkozzon vele es egyebek..

Mellesleg arról jobb lesz neki hogyha megtudja netán hogy negcsalta a kérdezőt esetleg?

Nem arról van szó, hogy le se szarnank, meg hogy nincs érzésünk. De mitől lesz jobb ha rair vagy számon kéri?

2021. dec. 21. 14:59
 22/25 anonim ***** válasza:
Gondolom a szakítás nem úgy történt, hogy múlt héten még tökéletes volt a kapcsolatotok, aztán hirtelen szakított.
2021. dec. 21. 18:26
 23/25 A kérdező kommentje:
22 Éppenséggel de. Semmi előjele nem volt.
2021. dec. 21. 21:10
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen, semmi közöd ahhoz, hogy mit csinál, mert az exed.

Engem szakítás után már nem érdekelt, mit csinál a másik, nem figyelgettem meg nyomoztam utána, hogy na, kit dg épp.

2021. dec. 26. 08:19
 25/25 anonim ***** válasza:
Egy nagyon igaz mondás,hogy egy nő akkor lép ki egy kapcsolatból amikor érzelmileg már lezárta,és talált B opciót. Nyílván nem 2 nap alatt találta meg az exét hogy jöjjenek már össze,hanem több ideje beszéltek már és talán tervezgették is,ergo a hátad mögött megcsalt...Mert a megcsalás nem csak testileg létezik,de érzelmileg is...Akármennyire szar,hosszútávon jobban jártál így,max még kihúzta volna 1 darabig aztán ugyanúgy megcsal,szerintem most ez lényegtelen hogy kivel,1 kutya...Aki meg azt mondja hogy 2 nap után nem kéne érdekelnie,az vagy érzelmi analfabéta,vagy nem tudom.Koncentrálj magadra,a mai világban már a lottót hamarabb nyered meg minthogy 1 hűséges nőt találj sajnos,de soha többet ne keresd,ne alázd magad!Örülj hogy megszabadultál ettől a kamu embertől,majd ha nem lesz neki jobb akkor próbál visszakuncsorogni hozzád,mert szinte az összes visszajön,akár évek múlva is...A nők ösztönlények,ne keress magyarázatot se:)
2021. dec. 26. 12:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!