Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm összejött az előttem lévő exével. Ti hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Két napja szakítottunk kb, azóta össze is jöttek. Most azt mondta hiányzik neki de a kapcsolatunk elején már nem volt szerelmes belé állítólag.2021. dec. 21. 12:09
1/25 anonim válasza:
Sehogy. Mit érdekel kivel és mit csinál az exem?
2/25 anonim válasza:
Miért kellene bárhogy reagálni? Semmi közöd hozzá, foglalkozz a saját életeddel és a saját továbblépéseddel.
4/25 anonim válasza:
Ha már szakítottatok, akkor rohadtul semmi közöd hozzá!
Ha a Mikulással jött volna össze, akkor se lenne!
5/25 anonim válasza:
Sehogy.
Azért érdekelne, mennyi ideig voltatok együtt, mert az a gyanúm, hogy csak max. pár hónapot.
6/25 anonim válasza:
Elég gyökér dolog, de ez van. Próbáld meg elfelejteni.
7/25 anonim válasza:
Sehogy, pont nem érdekel, kivel jön össze az exem. Te hány éves vagy, hogy ilyeneken pörögsz? Tini gyanús kérdés.
8/25 anonim válasza:
Jó gyorsan tovább lépett. Vagy szerintem miközben veled volt is beszéltek.
Miert kéne bárhogy is reagálni rá? Sehogy nem reagálnék.
Lepj tovább.
9/25 anonim válasza:
Kíváncsi lennék akik itt ugy írnak, mintha 2 nap mulva már eszükbe se jutott volna az exuk, azoknak hany kapcsolatuk volt?
Nyilvan egy sem. De akkor minek ilyen kérdésnél észt osztani?
Volt velem ilyen es ugy reagaltam, hogy osszetortem teljesen. Akkor az egesz kapcsolatunk alatt azt szerette? Potlek voltam? Stb kérdések...
10/25 A kérdező kommentje:
Mi az hogy semmi közöm hozzá? Két nap után màr ki kellett volna szeretnem belőle? Vagy talán meg kellett volna ütögetnem a vállát hogy mennyire jól csináltad? Szerintem itt néhány ember gondolatban sem tapasztalta meg milyen szerelmesnek lenni
2021. dec. 21. 12:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!