Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szakitott velem. Nagyon ossze vagyok esve. Igy karácsony előtt, nagyon rosszul esik. Mit tegyek,hogy tudnek tul lenni ezen?
Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 19:17
41/43 A kérdező kommentje:
Szerintetek akkor nem érdemelte meg, hogy szeressem?
2021. dec. 17. 12:35
42/43 anonim válasza:
Persze, hogy nem. Hagyd a p.csába! Ennél csak jobbat találhatsz.
43/43 anonim válasza:
Szerintem jó dolog, hogy itt leírogattad, hogy milyen problémák voltak vele. Így te is jobban látod, hogy egy szemét volt, aki nem érdemelt meg téged. Nem vesztettél vele semmit.
Tudom így is nehéz most, de ez csak jobb lesz hidd el. Ha lehet, akkor semmiképp ne keresd őt újra, és ne hagyd, hogy ő keressen téged. A legjobb bosszú, ha boldog vagy nélküle!
Persze most még ne várd el magadtól, hogy ugrálj örömödben. Normális, hogy most rosszul érzed magad, mindenki ezt érezné. De ebből az állapotból folyamatosan mész kifelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!