Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom szakitott velem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szakitott velem. Nagyon ossze vagyok esve. Igy karácsony előtt, nagyon rosszul esik. Mit tegyek,hogy tudnek tul lenni ezen?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 19:17
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Erről már felesleges beszélni.

Köszönöm sziasztok 😔

2021. dec. 16. 21:38
 32/43 anonim ***** válasza:
90%

Remélem, hogy reggelre kialszod még jobban a bánatodat!

Majd egyszer csak azon kapod magad, hogy már nem fáj a gondolata rég...

Én nagyon örülök, hogy sikerült segítenünk! Minden jót!

2021. dec. 17. 00:56
 33/43 anonim ***** válasza:
21%
Rosszkor hívtad.
2021. dec. 17. 07:16
 34/43 A kérdező kommentje:

Őt sose lehetett jókor hivni. Ha épp felvette, ugyanis állandóan le voltam tiltva.

Az esetek 98%ban leordibalta a fejem.

2021. dec. 17. 08:00
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
De ha ennyire sz*r alak akkor miért sírsz utána? Felejtsd el és keress jobbat
2021. dec. 17. 08:02
 36/43 anonim ***** válasza:
70%

A kérdező szerintem már lezártnak tekinti a dolgot és megkönnyebbülten tekint a jövőbe.

31-es válaszban benne van minden. Megköszönte a segítséget, a döntésig vezető úthoz.

2021. dec. 17. 09:08
 37/43 A kérdező kommentje:

Mert egyik pillanatban minden rendben volt a masikban igy bánt velem.

Egyik pillanatban imádott a masikban semmibe vett.

Baromira fáj, orditani tudnek a fájdalomtól

2021. dec. 17. 09:23
 38/43 anonim ***** válasza:

Meglepett amiket írtál, hogy milyen volt a párod. Pont ugyanilyen személlyel voltam együtt régebben. Az elején minden jó volt, mézes mázos volt, utána meg ment az alázás részéről, és elhordott mindennek, még amikor nem tettem mást csak felhívtam, és utána már publikusan is. Mások felé ugyanúgy kedves maradt.

Kiszeretett belőlem menet közben, és a hibáimra kezdett el fókuszálni, és az élete egy megrontóját kezdte el látni bennem. Közben kiderült, hogy mással is összejött.

Ugyan azokat csinálta velem is, mint amiket veled a te exed.

2021. dec. 17. 11:48
 39/43 anonim ***** válasza:

Utana elkezdett ocsarolni, hogy nem vagyok képes felfogni, hogy ő most dolgozik miattam nem tudja felhivni az ügyfelet, ennyire hülye vagyok - mondjuk egy ilyenért ÉN dobtam volna őt ki de villámsebesen.

Az án párom is leterhelt a meló miatt (már féléve lassan), mégsem viselkedik velem tahóként.

2021. dec. 17. 12:00
 40/43 A kérdező kommentje:

A kapcsolat elejen eltort a lábam. A kórházból telefonáltam neki, hogy mi történt. Reggel el tudna e hozni a korhazba.

Mondta, hogy ne haragudjak, de nem.

Hivjak taxit..

2021. dec. 17. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!