Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt barátnőnek, akivel már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnőnek, akivel már nem szoktam gyakran beszélni, de nem vagyunk rosszban sem illik Karácsonykor üzenetet írni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 24. 09:39
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
48%
Nem.
2020. dec. 24. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem gyakran, tehát azért szoktatok? Tavalyi évben kívántál?
2020. dec. 24. 10:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Idén szakítottunk. Mindketten idén diplomáztunk, így abból az alkalomból beszéltünk mindketten a másikkal. Nyilván az illő volt. Ha illik írni, akkor Karácsonyra is írok neki, de azt sem szeretném, hogy félreértse.
2020. dec. 24. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem az exek teljesen külön lapok.soha nem bonyolodnank egymással formális small talkba. Vagy eleve van kapcsolat aminek a keretèben termeszetes egy köszöntes, vagy nincs is kapcsolat aminek keretében hülyén venni ki magát egy köszöntès.
2020. dec. 24. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezesetben én nem írnék. 2. voltam
2020. dec. 24. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azokat köszöntöm fel bármilyen ünnepen, akivel közel állunk egymáshoz. Azokat nem, akikkel régen közel álltunk egymáshoz, de már nem vagyunk egymás életében, képmutatásnak tartom. Én se örülnék egy ilyen üzenetnek, ha valaki már nem az életem része, akkor ne kívánjon semmit, hagyjon békén.
2020. dec. 24. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Semmi képpen. Én kaptam az exemtől, aki így is nehezen emésztette meg a szakítást, és utána hónapokig üzenetekkel bombázott. Végre örültem, hogy már majdnem fél éve nem írogat, erre jött a karácsonyi üzenet (amit el sem olvastam, mert nem olvasom a leveleit), de inkább rossz kedvem lett tőle. Nem kell volt barátnőnek írogatni, szerintem a jelenlegi párod se nézné jó szemmel, vagy ha lesz új párod neki se tetszene.
2020. dec. 27. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!