Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szakitott velem. Nagyon ossze vagyok esve. Igy karácsony előtt, nagyon rosszul esik. Mit tegyek,hogy tudnek tul lenni ezen?
Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 19:17
1/43 Noren1989 válasza:
Koncentràlhatsz pl a jövődre, munkàdra, tàvlati céljaidra.
2/43 anonim válasza:
Az idő majd segíteni fog, de addig is próbáld magad lefoglalni olyan dolgokkal amiket szeretsz, vagy esetleg találj egy új hobbit, tölts időt a családoddal, barátaiddal, a sport is segíthet kiadni a feszültséget és még jól is fogod magad érezni a bőrödben. Kitartást kívánok!
4/43 anonim válasza:
Ha mar csak önmagad érdekel es már csak önmagad sajnálod, hogyan legyél túl, akkor már túl vagy.
5/43 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem vagyok tul. Depressziós vagyok. Egesz nap sirok, a karacsonnyal sehogy nem állok.
Pénteken talalkoztunk minden rendben volt, most meg hirtelen vége. 😢
2021. dec. 16. 19:32
6/43 anonim válasza:
Semmi baj! Majd lesz jobb ezután! Legyél nagyon vidám! :)
Hallgassál mindenféle zenéket, töltsél le filmeket. Tanulj valamilyen idegen nyelvet! Határozd el, hogy többet jársz például könyvtárba!
Engem szinte minden esetben újabb lendülettel töltöttek el még az ilyen "párkapcsolati" szakítások is. Újabb célkitűzések, más elfoglaltságok.
Hidd el, csak az első ilyen nehéz! A többit majd megszokod - ha lesz még szakítás az életedben!
7/43 Noren1989 válasza:
Te...holnap van péntek 😂😅 minden ok?
8/43 A kérdező kommentje:
Annyira szeretem és annyira fáj. 😢
2021. dec. 16. 19:34
9/43 A kérdező kommentje:
Múlt pénteken...
2021. dec. 16. 19:35
10/43 Noren1989 válasza:
Nyugivan. Mi a szakítàs oka, lehet tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!