Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tavaly karácsonykor szakítottu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavaly karácsonykor szakítottunk, azóta nem hogy jobban lennék, padlón vagyok. Vissza szeretném szerezni,de hogyan?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok,csinos, igényes,jó alakú,mindenem megvan. Már csak ő hiányzik... És egyszerűen nem tudok lemondani róla. Az életemet adnám érte. Az is lehet, időközben már ismerkedik,és ez megőrjit ☹️ Bele vagyok már betegedve,hogy nem lehetek vele. Minden gondolatom ő ☹️
2021. ápr. 28. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Keress egy pszichológust! Ez nem normális, hogy még mindig ott tartasz.
2021. ápr. 28. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Na és ki/mi volt ez az "Ő", hogy senki nem tudja pótolni?
2021. ápr. 28. 14:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem.

1x én is úgy bele voltam bolodulva az exembe, hogy 1,5 év kellett mire kihevertem. Szakítás után 1 évvel még nem voltam túl rajta. :(

Kitartást!

2021. ápr. 28. 14:08
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Okkal szakítottatok! Hidd el, nagyon kevés párnak sikerül az újrakezdés, egy idő után újra előjönnek majd azok a problémák, amik ide vezettek.

Próbáld meg lefoglalni magad, lény nyitott és jönni fog valaki, aki megbecsül és szeretni fog!

2021. ápr. 28. 14:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam magam lefoglalni,de mindig a fejemben van... Miket rontottam el,mi lett volna,ha stb... Szeretném őt nagyon újra... ☹️
2021. ápr. 28. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Abba gondolj bele, ha újra összejönnétek és megint ez lesz a vége....

Egy kapcsolatban két ember van. Sokan magukat hibáztatják, de valószínűleg ő, szintén hibázott!

Nem kell mindig a szívedre hallgatni, néha az ész többet ér!

Kitartás, légy erős és csak okosan!

2021. ápr. 28. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Üdv az új világban! Itt már jönnek mennek a partnerek, sajna de ez már egy ilyen kitekert világ...:/ Mindenki, és minden arra biztatja az embert, hogy ne erőltesd, engedd el, stb-stb...Ha meg küzdeni akar valaki a szerelméért akkor letiltják, feljelentik, vagy elmebetegnek bélyegzik. Pont ezért mondunk le egymásról és inkább odébb állunk, mert ez a normális...Ennek az lesz a vége, hogy már 20-on 30 évesen kifogunk égni érzelmileg és csak majd élünk mint hal a vízbe (meredt tekintettel)
2021. ápr. 28. 22:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Küzdeni csak akkor van értelme, ha a másik is vevő rá! Egyéb esetben tényleg csak feljelentés lesz a vége. A nem az nem.

De az sem feltétlen szerencsés, ha a partner benne van az újrakezdésben. Az egyik barátnőm így dobott ki 10 évet az életéből! Sosem tudták elengedni egymást a párjával, de együtt is mindig marakodás lett a vége. Már az összes barántunk rég megtalálta a férjét, feleségét, esezleg gyerekei vannak, ház, kocsi, karrier. Ő még a karrierről is lemondott, mert nem akart távol lenni a fiútól. Most 10 év után a pasija meg megtalálta élete szerelmét akivel működik a kapcsolat, ő meg ott tart, ahol a legtöbbünk a suli után.

Nekem ő volt a legjobb példa és mindig belőle merítek erőt a továbblépésre. Nem szakítás után kell kapálózni, hanem még előtte rendbe tenni a dolgokat. Aki meg semmiségek miatt szakít az meg azért lépjen tovább, mert ne más érzéseivel játszon zsarolósat. Előbb nőljön fel!

Persze a legtöbbünknek fáj a szakítás, föleg ha még nagyon szerettük, de nem építhetjük az életünket egy olyan kapcsolatra ahol csiki-csukiznak a felek.

Gyereket sem úgy vállal az értelmesebb ember, ha epegem van belőle akkor beadom az államiba, ha megbántam vagy jó napom van akkor kiveszem. Emberek vagyunk és az érzelmeinknek úgyanúgy kell a stabilitás, de egy instabil kapcsolatba, lehetetlen a boldogság.

2021. ápr. 29. 05:24
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Tökéletesen mutattad be, h hogyan érez egy hite vesztett nő, és hogyan zárja ki logikára támaszkodva a szerelmet az életéből...
2021. ápr. 29. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!