KezdƑoldal » FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok » SzakĂ­tĂĄs » 😔Ugye.. Jön a karĂĄcsony meg...

Figyelem! A FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

😔Ugye.. Jön a karĂĄcsony meg az Ășj Ă©v hamarosan. Egy fĂ©l Ă©ve szakĂ­tottunk a pasimmal. MĂ©g mindig nem tudtam feldolgozni. Mit tegyek, hogy legyenek elviselhetƑek az ĂŒnnepek nĂ©lkĂŒle..? 😟MĂĄr annyira hozzĂĄ szoktam, hogy egyĂŒtt vagyunk ĂŒnnepekkor. 😭

Figyelt kérdés

2020. szept. 29. 22:41
 1/10 anonim ***** vĂĄlasza:
74%
Pasizz be!
2020. szept. 29. 22:48
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/10 anonim ***** vĂĄlasza:
88%
Szerintem ha nem tudod feldolgozni,akkor menj pszicholĂłgushoz.
2020. szept. 30. 06:35
 3/10 anonim ***** vĂĄlasza:
93%

Kell egy jĂł beszĂ©lgetƑtĂĄrs, aki felvidit Ă©s kicsit szinesebbĂ© teszi a napjaidat. Tudom vannak barĂĄtok Ă©s csalĂĄd stb. De Ășj impulzushoz Ășj arc kell.

Ezen felĂŒl sportolj, segĂ­t a lelki folyamatok esetĂ©n. Ha vĂ©gkĂ©pp nem megy, akkor pszicholĂłgus, vagy pszicholĂłgus beszĂ©lgetƑtĂĄrs. SegĂ­t majd...

Egyébként 1 év utån mondjåk azt a pszichológiåban, hogy egészséges lélek feldolgoz egy "kemény" szakítåst is. Ha ezt meghaladja, akkor van nagyobb igény a segítségre. Még nålad nem kritikus a téma! Meg fog oldódni ;)

2020. szept. 30. 14:12
 4/10 anonim ***** vĂĄlasza:
89%
Szeptember vĂ©ge van, Ă©s mĂĄr jĂł elƑre eldöntötted hogy te szenvedni fogsz karĂĄcsonykor. Hogy lehet Ă­gy hozzĂĄĂĄllni az Ă©lethez? Kapd össze magad, addig mĂ©g hĂĄrom hĂłnap van. BĂĄrmi törtĂ©nhet.
2020. szept. 30. 16:08
 5/10 anonim ***** vĂĄlasza:
89%
Nincs semmi baj. Addig mĂ©g van idƑ, könnyen fel tudod dolgozni. Ha szeretnĂ©d, Ă©n beszĂ©lgetek veled rĂłla, de ha Ășgy gondolod, hogy komoly segĂ­tsĂ©g kell, keress fel egy pszicholĂłgust.
2020. szept. 30. 17:05
 6/10 anonim ***** vĂĄlasza:
76%
Foglald le magad. Keress hobbit, tanulj nyelvet, kezdj el edzeni. Foglalkozz magaddal, fejleszt magad.
2020. szept. 30. 20:45
 7/10 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Foglalkozz picit magaddal. Flörtölj egy kicsit (nem pasizås/csajozås hanem csak flört), foglalkozz a hobbiddal, baråtok, csalåd, önismeret.

VĂ©gre van idƑd mindenre

2020. okt. 1. 06:14
 8/10 Brunya bĂĄ' vĂĄlasza:
73%
Szívesen beszélgetek veled, ha szeretnéd. A többieket felpontoztam, mert teljesen jókat írtak, én is csatlakozom hozzåjuk.
2020. okt. 1. 09:03
 9/10 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Foglald el magad. Ünnepek közeledtĂ©vel rengeteg karitatĂ­v dologba lehet bekapcsolĂłdni. Ossz Ă©telt a rĂĄszorulĂłknak, segĂ©dkezz ĂĄllatmenhelyen, gyƱjts ajĂĄndĂ©kot szegĂ©ny gyerekeknek, mittudomĂ©n... TalĂĄn ilyen csoportokban rĂĄtalĂĄlsz valakire, aki nem csak megszokĂĄs lesz ĂŒnnepekkor.
2020. okt. 1. 16:07
 10/10 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Köszönöm szĂ©pen a vĂĄlaszokat! ❀
2020. okt. 1. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!