Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
😔Ugye.. Jön a karácsony meg az új év hamarosan. Egy fél éve szakítottunk a pasimmal. Még mindig nem tudtam feldolgozni. Mit tegyek, hogy legyenek elviselhetőek az ünnepek nélküle..? 😟Már annyira hozzá szoktam, hogy együtt vagyunk ünnepekkor. 😭
Figyelt kérdés
2020. szept. 29. 22:41
2/10 anonim válasza:
Szerintem ha nem tudod feldolgozni,akkor menj pszichológushoz.
3/10 anonim válasza:
Kell egy jó beszélgetőtárs, aki felvidit és kicsit szinesebbé teszi a napjaidat. Tudom vannak barátok és család stb. De új impulzushoz új arc kell.
Ezen felül sportolj, segít a lelki folyamatok esetén. Ha végképp nem megy, akkor pszichológus, vagy pszichológus beszélgetőtárs. Segít majd...
Egyébként 1 év után mondják azt a pszichológiában, hogy egészséges lélek feldolgoz egy "kemény" szakítást is. Ha ezt meghaladja, akkor van nagyobb igény a segítségre. Még nálad nem kritikus a téma! Meg fog oldódni ;)
4/10 anonim válasza:
Szeptember vége van, és már jó előre eldöntötted hogy te szenvedni fogsz karácsonykor. Hogy lehet így hozzáállni az élethez? Kapd össze magad, addig még három hónap van. Bármi történhet.
5/10 anonim válasza:
Nincs semmi baj. Addig még van idő, könnyen fel tudod dolgozni. Ha szeretnéd, én beszélgetek veled róla, de ha úgy gondolod, hogy komoly segítség kell, keress fel egy pszichológust.
6/10 anonim válasza:
Foglald le magad. Keress hobbit, tanulj nyelvet, kezdj el edzeni. Foglalkozz magaddal, fejleszt magad.
7/10 anonim válasza:
Foglalkozz picit magaddal. Flörtölj egy kicsit (nem pasizás/csajozás hanem csak flört), foglalkozz a hobbiddal, barátok, család, önismeret.
Végre van időd mindenre
8/10 Brunya bá' válasza:
Szívesen beszélgetek veled, ha szeretnéd. A többieket felpontoztam, mert teljesen jókat írtak, én is csatlakozom hozzájuk.
9/10 anonim válasza:
Foglald el magad. Ünnepek közeledtével rengeteg karitatív dologba lehet bekapcsolódni. Ossz ételt a rászorulóknak, segédkezz állatmenhelyen, gyűjts ajándékot szegény gyerekeknek, mittudomén... Talán ilyen csoportokban rátalálsz valakire, aki nem csak megszokás lesz ünnepekkor.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! ❤️
2020. okt. 1. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!