Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom szakitott velem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szakitott velem. Nagyon ossze vagyok esve. Igy karácsony előtt, nagyon rosszul esik. Mit tegyek,hogy tudnek tul lenni ezen?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 19:17
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
29%
A siras nem old meg semmit, inkabb tölts le egy jo gamet es csinalj valami izgalmasat
2021. dec. 16. 19:38
 12/43 A kérdező kommentje:

Felhivtam kedden talalkozunk e munka után. Majd közölte, hogy ő aznap dolgozott utoljara ebben az évben és nem tud hozzám ide jönni értsem meg, majd kb 5 percen keresztül ordibalt a telefonba.

Kerdeztem ennyit jelentek neked, hogy karacsony elott ezt kell csinalni velem, meg igy kell butan beszélni és kiabalni?

Utana elkezdett ocsarolni, hogy nem vagyok képes felfogni, hogy ő most dolgozik miattam nem tudja felhivni az ügyfelet, ennyire hülye vagyok? És január 6-aig ki lesz kapcsolva a telefonja ezt értem el a viselkedesemmel...

Pénteken minden rendben volt, mondta imad velem lenni, mennyit jelentek neki stb.

2021. dec. 16. 19:42
 13/43 anonim ***** válasza:
14%

Majd elmúlik! Felruházhattad olyan tulajdonságokkal, amilyenekkel valójában nem is rendelkezik!

Gyászold meg szépen, ahogy jólesik!

Az sem kizárt, hogy majd egyszer valamilyen módon - szinte véletlenszerűen - visszatér az életedbe. Egészen más körülmények között.

Hány évesek vagytok? Együtt is éltetek vagy csak együtt jártatok? Hogyan, milyen körülmények között és milyen módon történt a szakítás? Mennyi ideje? Nem lehet, hogy valamitől egyszerűen csak megijedt?

2021. dec. 16. 19:44
 14/43 anonim ***** válasza:
1%

Jaj, most olvasom csak, hogy mit írtál! Így más érthető a reakciója!

Felmondhattak neki a munkahelyén és EGZISZTENCIÁLIS ÖSSZEZUHANÁST ÉLHETETT MEG! Ne idegeskedj ezen, nem érdemes!

Ha férfi, akkor hidd el, hogy a munkanélküliség gondolatára súlyos lelki válságba kerülhetett.

Szerintem mindenképpen bírd ki január 6.-ig a megjelölt időpontig. Aztán majd csak kitalálsz valami okosat. Vagy az idő old meg valamit helyetted.

2021. dec. 16. 19:47
 15/43 A kérdező kommentje:
Dehogy mondtak fel neki. Ebbem az evben mar nem megy többet dolgozni.
2021. dec. 16. 19:48
 16/43 A kérdező kommentje:
Rengeteg munkaja van maszekol a főállása mellett is.
2021. dec. 16. 19:49
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

" És január 6-aig ki lesz kapcsolva a telefonja ezt értem el a viselkedesemmel..."

Szakított. Vége. Jan. 6. után se keresd. Jobb, hogy ez most kiderült.

2021. dec. 16. 19:52
 18/43 anonim ***** válasza:
0%

Esetleg a rokoni kapcsolataiban lehet valamilyen tartós feszültség és rajtad vezette le. Más tippem egyelőre nincs.

Nem mindenkinek fenékig tejfel a karácsony - pont a "kötelező szeretetvendégség" miatt.

Milyen régóta ismertétek egymást? Családi körülményeit ismered?

Szerintem január 6. sok mindent el fog dönteni. (De még jobb, ha kb. január 10. után keresed. Egy kicsit hadd nyugodjon meg az ünnepek után újra. Ilyenkor a türelem TÉNYLEG RÓZSÁT TUD TEREMNI!

Én tapasztalatból írok - elég sok férfi ismerősömnek vannak fura érzelmi dolgai. Ne tudd meg, hogy az utóbbi években milyen "mesterfokra" kezdtem fejleszteni a velük való bánásmódot. Nem egyszerű lények ők sem néha.

2021. dec. 16. 19:54
 19/43 A kérdező kommentje:
Igen mindent rajtam vezetett le mindig. Az összes munkahelyi dolga miatt velem kiabalt folyamatosan.
2021. dec. 16. 19:55
 20/43 anonim ***** válasza:
14%

Tisztelt Kérdező!

A kommentjeid alapján a párod túlterhelt érzelmileg. Nemcsak a munkahelyén élheti ezt át a teljesíthetetlennek vélt követelményeket, hanem esetleg a családi körében is, ahogy írtam.

Olvasd majd vissza január közepe táján a tanácsaimat. Szerintem kb. 10. környékén majdcsak megoldódik valami. (Nem olyan sok idő, nyugodj meg szépen addig.)

2021. dec. 16. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!