Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom szakitott velem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szakitott velem. Nagyon ossze vagyok esve. Igy karácsony előtt, nagyon rosszul esik. Mit tegyek,hogy tudnek tul lenni ezen?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 19:17
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
96%

A 19-es komment alapján azt gondolom, hogy téged inkább lábtörlőnek használ.

Így már egészen más megvilágításba helyeződtek a dolgok.

NE HAGYD, HOGY ÉRZELMILEG TERRORIZÁLJON! Szerintem legyen elég önbecsülésed és inkább Te szakíts vele! De majd január közepén megbeszélitek.

Addig mindkettőtöknek jobb lesz egymástól távol. (Ha elég régóta megy ez a helyzet, akkor az lesz a megoldás, ha elválnak útjaitok.)

2021. dec. 16. 20:05
 22/43 anonim ***** válasza:
95%

Igenis segít a sírás. Adj időt magadnak, az érzelmek azért vannak, mert ember vagy, nem pedig egy robot! És igen, ilyenkor az ember teljesen normális módon rosszul érzi magát, és ezeket az érzéseket meg kell élni. El fognak múlni, csak egy kis idő kell és már le se fogod tojni a srácot.

Amúgy ahogy leírtad őt fentebb, sztem nem vesztettél vele sokat, inkább örülj, hogy megszabadultál egy ilyen balfsztól.

2021. dec. 16. 20:06
 23/43 A kérdező kommentje:
Ő nárcisztikus. Mindig ezt csinalta velem. Egyik percben minden szuper, imad engem, jol erezzuk magunkat, a masikban semmibe vesz, megalaz,ordibal velem.
2021. dec. 16. 20:10
 24/43 A kérdező kommentje:
Amikor azt hittem minden rendben, akkor csenddel vert, direkt nem vette fel a telefont, nem irt vissza, atnezett rajtam. Megvarta, hogy a semmiért is bocsánatot kérjek, olyan miatt is amit el se követtem. Ha eleg alazatos voltam, akkor szóba állt velem újra.
2021. dec. 16. 20:12
 25/43 anonim ***** válasza:
35%

Hát igen, valószínűleg már nem fog változni. Túl sok reményt nem érdemes hozzáfűzni.

Nem kizárt, hogy egyéb mentális problémája is lehet. (Én két vallási sérült férfival is egyensúlyozok egyszerre néha, sőt többel.)

Valamilyen módon segítségére tudnak lenni az embernek, de inkább csak baráti szinten. Párkapcsolatra nem valóak.

Voltam hasonló helyzetben. Nálunk azzal ért véget a sok veszekedés, hogy érzelmileg eltávolodtam tőle. Ritkán beszélünk, nem vagyunk egy légtérben hosszabb ideig.

2021. dec. 16. 20:15
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
A #23 kommented alapján ünnepeld meg!🙂Most még nem érzed, de ez a legjobb karácsonyi ajándék, amit kaphattál. Ja, és semmiképpen ne vedd fel a telefont Jan.6.után(se)!
2021. dec. 16. 20:48
 27/43 anonim ***** válasza:
92%
Akkor miért sírsz utána? Előbb írtad le mekkora egy szar alak volt, aki bántott téged. Örülj, hogy megszabadultál tőle. Egyébként mérget vennék rá, hogy még visszakúszna ő később az életedbe, de ha jót akarsz magadnak nem bocsájtasz neki meg.
2021. dec. 16. 20:48
 28/43 anonim ***** válasza:
34%
Max border volt, ez nem narcisztikus. Ill belementél vele a drámába. Az így szokott menni.
2021. dec. 16. 21:11
 29/43 A kérdező kommentje:
De nárcisztikus.
2021. dec. 16. 21:28
 30/43 anonim ***** válasza:
20%

Jó, rendben van. Legyen igazad. Ha úgy érzed, akkor nárcisztikus volt.

De az a lényeg, hogy szerintem nem érdemes újra kezdeni ezt a nagyon rossz kapcsolatot. Az állandó feszült légkör megöl minden szerelmet!

Kérdeztem korábban, hogy ismerted-e valaha közelről a családját, találkoztál-e a szüleivel? Testvére van-e? Unokatestvérek?

Hány évesek vagytok, mióta ismeritek egymást? Hogyan kezdődött? Együtt járás vagy együtt élés?

Meghatározó információ lehet a családi háttér. Karácsony előtt/karácsonyi készülődéskor pedig különösen sok feszültség összegyűlhet mindenhol.

2021. dec. 16. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!