Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért bukkan fel a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bukkan fel a volt szerelmem időről időre?

Figyelt kérdés

Már 6 éve nincs közünk egymáshoz, neki komoly kapcsolata van. Mégis évről évre előkerül, megkeres, beszélgetni szeretne, felzaklat, majd eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Én nem keresem, mert nincs miért, de nem értem a motivációját, hogy mi állhat az időszakos felbukkanás mögött.

Veletek volt már ilyen? Rájöttél miért tette?

2021. nov. 2. 22:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Exemmel siman lehetne baratsag extrakkal kapcsolatom.

Ő ezert bukkan fel évek ota.

De olyan szinten hogy ezer biztos hogy nyugdíjasan is még kontaktolunk.

2021. nov. 2. 22:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több ilyen időről időre is felbukkanó férfi van az életemben.

Van kettő akiknek első szerelme voltam és tényleg nem bírnak emiatt elengedni. Van aki tudom, hogy ritka vonzalmat érzett irántam, azért nem hagyott teljesen sose.

Van egy aki mondjuk már jó ideje nem bukkant fel, de meglepne, ha nem is tenné többet, na ő felkavart eddig mindig.

Most meg van egy akihez én vonzódtam nagyon évekkel ezelőtt, most felbukkant gyanítom még egy szex reményében és ő is felkavart.

Úgyhogy szerintem ilyesmi dolgok vannak a háttérben. Néha érzelem, néha a szex...

Talán néha kell nekik a vissza jelzés, hogy még jöhetnének, de szerintem ezek ritkábbak, mint ahogy mások mondják.

2021. nov. 2. 22:46
 3/15 A kérdező kommentje:

2-es, te jó ég, neked 4 is van, én ettől az egytől is kikészülök! 😂 Szex egyáltalán nem játszik, akkor könnyebben megfejteném a képletet. Annak a lehetősége még nem merült fel egy ilyen megkereséskor sem.

Én is egyébként arra tippelem, hogy "ellenőrzi", hogy hatással van-e még rám.

2021. nov. 2. 23:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az oka hogy a mostani kapcsolata nem túl kiegyensúlyozott érzelmileg. Azért-e mert még nem engedett el fejben és "csaklegyenvalami" alapon belevágott, vagy mert menet közben laposodott el nem tudni. Ne zaklasson fel, látod aki ilyen ember 6 éve folyamatosan becsapja a párját érzelmileg attól jobb is hogy megszabadultál. Ha nem akarsz vele beszélni akkor nem vagy köteles, kezeld hideg fejjel és hajtsd el a búsba hagyjon békén.
2021. nov. 3. 00:20
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es! Másképp fogom innentől kezelni. Nekem is csak most esett le, hogy ez egy minta, a korábbi évek során nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, mert mindig volt valami, ami lefoglalta a gondolataim és felidegesített, megrántottam a vállam aztán tovább éltem. De most úgy látom, hogy ez már minta.
2021. nov. 3. 08:27
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
Mert nem küldöd el nyíltan a retkes anyjába.
2021. nov. 3. 08:49
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Én egy kicsit jobb színben látom ezt. Nem lehetséges, hogy csak szeretne távoli ismerős maradni? Pl. "Boldog szülinapot!" & "Boldog karácsonyt!" - jellegű ismerős. Nem barát, csak egy ex a múltból, akivel nem utálkoztok. Én szeretnék ilyesmi viszonyt exemmel, miatta nincs, mert nem akar velem beszélni, amióta van párom. 3 éve szakíttunk. Én voltam a szakító fél. Nincs mögötte nekem se érzelem, se szex. Távolról se. Fúj, fúj, fúj mind a kettő. :D Mármint rég nem érzek iránta, vak voltam, mikor éreztem. És nem valami vonzó szexuálisan se, sose volt. :D Csak nem értem, miért jó egy életen át nem szólni egymáshoz. Arra gondoltam, majd ilyen 10 év múlva ráírok, hátha addigra nem zavarja már, hogy mással vagyok.
2021. nov. 3. 10:52
 8/15 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, de belegondolva 10 év múlva meg már engem se fog valszeg érdekelni, hogy alakult az élete. Engem hamarosan eljegyeznek, 10 év múlva valszeg több gyerekem lesz mint egy, eszembe se fog jutni. Nem fogunk tudni egymásról, hisz Facebookon töröltem mint ismerőst, miután nyilvanossá lett téve a kapcsolatom, és nem felelt emiatt egy kérdésemre, helyette elkezdte a barátom Facebookját csekkolgatni bezzeg... Később egy emailben megírta, nem akar beszélgetni. Érdekes, amíg nem tudott róla, hogy megismertem valakit, akart. Ezen begurultam, és kitöröltem mint ismerőst. De ma már sajnálom, hogy töröltem. Ez miatt se lehet a távoli ismerősi viszony
2021. nov. 3. 10:59
 9/15 A kérdező kommentje:

7-es A te esetedben nem te voltál a szakító fél, hanem a másik, akit otthagytak. Így neked nem terhelt ez a kapcsolat, hiszen magadban lazártad, elköszöntél és ezért nem ráz meg az, hogy időről időre szóba elegyedjetek. A másik fél, aki elszenvedi az otthagyást, kidobást, aki nem akart volna szakítani meg azt várja (ha nem is tudatosan), hogy most fog visszatérni hozzá, ezért keresi fel.

Én nem tartok igényt a boldog szülinapot viszonyra, ő sem.

2021. nov. 3. 14:24
 10/15 anonim ***** válasza:
Fiatalon ez másképp működik, idősebb korodban tudni fogod, hogy bármilyen kapcsolatból mennyire kevés van az ember életében. Emiatt fogod jobban becsülni az ilyen vámpírokat is.
2021. nov. 5. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!