Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Visszahozhatja a tavolsag a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahozhatja a tavolsag a szerelmet?

Figyelt kérdés

Szakitottam a baratommal egy felreertes miatt, hirtelen haragbol, amit azota megbeszeltunk,viszont elmondta,hogy nem szerelmes mar belem es nem tudja mit akar.

Lassan 3 eve lettunk volna egyutt,kozos lakasunk is van mar.

Azt mondja nem tudja mit akar,szeret,de nem szerelmes belem. Sirtunk egyutt,latom rajta,hogy szeret.

Most elmegyek tole messze,nem latjuk egymast hetekig,honapokig.

Segithet a tavolsag a dolgon? Van ra esely,hogy visszaternek az erzesei a tavolsag hatasarav?

2021. aug. 30. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem erőltetném a dolgot. Csak kínzod magad..

Bár nem értem hogy lehet hirtelen felindulásból szakítani, de ha ő elmondta hogy nem szerelmes és ilyen bizonytalan, én elengedném ezt az egészet.

2021. aug. 30. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem szerelmes, hirtelen felindulasbol szakitotok, most meg eltunsz. Neked nem tunik fel, hogy ebbol mar 1 darab is a mukodeskeptelen kapcsolat jele? Nemhogy 3. Tenyleg nem ertem, hogy felnott emberek hogyan kepesek ilyen alacsony ertelmi nivon eletben maradni.
2021. aug. 30. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg inkább csak rontani fog a távolság. Ha már most nem szerelmes, jobb is, hogy most derül ki. Legalább esküvőig és egy gyerekig jó eljutni szerelmesen, mert így mire építenétek?
2021. aug. 30. 12:24
 4/8 A kérdező kommentje:

2/2 egy sima nem is eleg lett volna, nem kell egybol tamadni a masikat.

Szep napot!

2021. aug. 30. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Szakítottál vele. Tehát már nem szereted az exedet. Teljesen mindegy, hogy hirtelen felindulásból vagy megfontoltan szakítasz. A szakítás az szakítás, és akkor teszed meg, ha már nem tudod elviselni a másikat.
2021. aug. 30. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy ez neki az utolsó csepp volt a pohárban, ha így van, akkor ennek vége van. Már az, hogy kimondta, hogy nem szeret beszédes.
2021. aug. 30. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Igy a legjobb, hogy most hosszabb idõt egymástól távol töltötök. Szerintem ne erõltesd túlságosan a kapcsolattartást sem. Ha õ mégis rendszeresen keres hosszabb idõ után is, az azt jelzi, hogy nem akar tovább lépni, és talán még van esélyetek együtt.
2021. aug. 30. 13:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Szeret,csak mar nem szerelmes.

Jol erzi magat velem,csak hajtja a kivancsisag is es nem tudja mit akar.

Koszonom a valaszokat!

2021. aug. 30. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!