Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod azt mondja, hogy eltapostad a lelkesedését, ami irántad volt, az mit jelent? Visszahozható még ez a lelkesedés? Ha Igen, akkor hogyan?

Figyelt kérdés
Viszont szeret, ugyanúgy keres, mint eddig, velem tervezi a jövőt!
2021. febr. 14. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
És mi volt az a konkrét dolog, amivel lelohasztottad a lelkesedését?
2021. febr. 14. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem menekülj, nem tudom mit csináltál, de ez egy játszma...
2021. febr. 14. 13:16
 3/4 A kérdező kommentje:

1 - es!

Azzal lohasztottam le a lelkesedését, hogy az ismerkedéskor, illetve a kapcsolatunk legelején túl lelkes volt a srác ( megszállott ) módon, amit nem tudtam kezelni, mivel ilyenben korábban még sose volt részem.

Nekem az akkori lelkesedése túl sok volt, és mindig lecsesztem, hogy ezt hagyja abba, mert túl sok.

Olyan volt, mint egy megszállott rajongó.

2021. febr. 14. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen az volt a bajod,hogy lelkes volt,most meg az a bajod,hogy ezt sikerült vegül kinyìrnod belöle!

Gratulálok!

Ugye az már akkor kezd meglenni,hogy a hosszutavú együtlet során sok párnál pont ez lesz a problémák gyökere.

Történetesen nincs már meg a tüz,a lelkesedés.És majd eljön szépen az idö,mikor azon lesz a síránkozás,hogy de szép is volt,mikor elém szaladt,meg "de jó volt,hogy én voltam a mindene!!""Bär csak jutna abból valami néha" meg ilyenek..

Veled csak annyiban más,hogy te ezt egy kicsit elörébb hoztad.Es már most ezen keseregsz,mîg másoknak mondjuk évek kellenek.

Hàt nem tudok mit mondani.

Gratulálok,hogy jol pofánvágtad sajátmagad!

Kell a fájdalom?

Ugylätszik kell hát!!

2021. febr. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!