Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz lehet, hogy ha elmúlik a lány részéről a lelkesedés, jobb szakítani vele?
Tudom, hogy van erről egy kérdés, de tökéletesen egyetértek vele, és muszáj kiírnom, amit gondolok.
Ha elmúlik a lelkesedés, az azt jelenti, hogy a rózsaszín köd (szerelem) is múlóban van, vagy legalábbis gyengült valamennyire. Évek múlva meg átalakul szeretetté. Ez szar ügy, hiszen ha jön egy másik pasi, akibe bele tud szeretni, akkor dobni fog miatta. Jó, tudom, hogy azt mondjátok, ez nem igaz, mert a lányok szerint a pasik nem játékok, blablabla, de én nem ezt tapasztaltam. Én is vettem el más nőjét, tőlem is vették el a nőmet, szóval na...
Szerintem jobb a kevésbé lelkes lányt lapátra tenni.
Ki mit gondol?
Ott a pont. :D
Valójában az eddigi íratlan szabályok azért voltak, hogy legyen alapja egy családnak és egy társadalomnak. Jelenleg már csak a maximális egó és önzőség működik, pontosan ezért csak használni kell a másikat. Addig jó valaki amíg haszon van belőle vagy élvezet.
Ebből is látszik, hogy az emberek túlságosan is jól élnek, tipikus fogyasztói társadalom. Család? Gyerek? Ajaj, túl kényelmetlen dolgok, egy, maximálisan a kényelemre orientálódott ember számára.
Addig jó egy nő is, amíg jókat lehet vele kefélni, majd amikor már uncsi lesz, akkor le kell cserélni...ugye kérdező?
Én ugyanezt gondolom. Amint észreveszitek, hogy a csajotok nem lelkesedik, dobjátok azonnal! Ez visszafordíthatatlan, és elkerülhetetlenül beindul a sárkányosodás, flegma lesz veled, és ha még ezek után is vele maradsz (pláne ha még töröd is magad a kapcsolatért), meg fog vetni és még azért is téged fog okolni, mikor lefekszik valaki mással (le fog). Ezt a szituációt csak egy módon lehet elkerülni: ha folyamatosan versenyezteted, mindig legyen a közeledben több nő is, és ne engedd, hogy elszeparáljon tőlük. Olyankor teperni fog, mint a güzü.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!