Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jobb/rosszabb? Egy 170 cm magas 68 kilós 24 éves lány vagy egy ugyanennyi idős 176 cm magas 60 kilós pasi?
Azért a két nemet ne hasonlítsuk már egymáshoz. A kettő összehasonlíthatatlan!!!
Ami pl. a nőknél átlagos súly, az lehet, hogy a pasiknál meg vékony.
Szóval erről ennyit.
A magasságon nem lehet változtatni. A súlyon igen.
Ha ez válasz.
Dagadt vagy, most jobb?
Magasság -110 az optimális testsúly, nagyon általánosítva. A srác talán vékonyabb az átlagnál, te meg pont fordítva :D
Nekem az utóbbi van (na jó, 25 éves és nem 24), de nem cserélném el egy nagyobb darabra. Amikor megismertem, még vékonyabb volt, de nekem ő a FÉRFI. Egyébként nem fújja el a szél, és nem néz ki csontváznak.
Ha én 170 cm és 68 kg lennék, nem érezném csinosnak magam.
Úgyhogy szerintem a pasi van jobb helyzetben.
170 magas 68 kiló és jó alak? Maximum a malacok között. Lássunk már emberek tisztán, ez attól messze van. 55 kiló lenne az ideális ebben a korban (nem a vékony, az átlagos/normális), de ok, "erős csontozatú" legyen 60. 8 kiló felesleg van rajta, hogy a fenébe lenne már ez jó alak. Agyam elhagyom. M
Jöhet a szeresd a tested mert a tied, fogadd el magadat duma mindjárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!