Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért bukkan fel a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bukkan fel a volt szerelmem időről időre?

Figyelt kérdés

Már 6 éve nincs közünk egymáshoz, neki komoly kapcsolata van. Mégis évről évre előkerül, megkeres, beszélgetni szeretne, felzaklat, majd eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Én nem keresem, mert nincs miért, de nem értem a motivációját, hogy mi állhat az időszakos felbukkanás mögött.

Veletek volt már ilyen? Rájöttél miért tette?

2021. nov. 2. 22:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Írtam, hogy "Van egy aki mondjuk már jó ideje nem bukkant fel, de meglepne, ha nem is tenné többet, na ő felkavart eddig mindig."

Na hát persze, hogy fel is bukkant, ezzel megint felbolygatva. 😄

2021. nov. 9. 06:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Haha 2-es, felfestettük az ördögöt a falra 😄 Amúgy nálam is bejelentkeztek megint, beszélgetésre, de elhajtottam. Ez nen több, mint egy játszma.
2021. nov. 9. 07:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Hat ehhez is kell egy kis erő. Nehéz olyat elhajtani aki még hatással van az emberre.

Én is mondtam már rögtön, ahogy írt, hogy ne kezdjük el megint, ne beszéljünk csak hát ilyenkor annál inkább ír...

Legjobb lenne, ha magától el is tűnne 😄

2021. nov. 9. 07:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, korábban mindig csőbe húzott és reagáltam, de mostanra jöttem rá, hogy ez játszma (a kérdés is azért lett kiírva) és most már nem tudott. Neked is erőt kívánok, ne hagyd magad.
2021. nov. 9. 08:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen csak nálam mentségére szóljon, nem magától tűnt el soha.

Mindig azért, mert én küldtem el, de hát okom volt rá meg valószínű lesz majd most is.

2021. nov. 9. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!