Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon gondol még néha rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon gondol még néha rám?

Figyelt kérdés

3 hónapja hogy elhagyott az exem egy másik férfiért. Kollégák voltak fél éve, srác elhívta randizni, exem elment vele és ott vége is lett köztünk mindennek. Utólag bevallotta hogy mindig is tetszett neki a srác, amióta odakerült a céghez. Az első randi meg valami romantikus naplementében zajlott a Balatonon, szóval beleszeretett, esélyem sem volt megtartani. Ennek 3 hónapja. Nekem borzasztó nehéz volt feldolgozni hogy meg is csalt vele és elhagyott érte. Randi utáni napon már nála aludt, szexeltek, stb. Elmondott mindent. Azóta én kerestem párszor, de rendkívül rossz néven vette hogy hívom, mondván hogy ne szóljak bele az új életébe, mert nagyon boldog.

Az igazsághoz hozzá tartozik hogy a 2 évünk alatt összesen 3-szor csalt meg. Első alkalommal egy éjszakás kaland valami múltbeli faszival, másodjára egy évekkel ezelőtti exével csalt hónapokig. Kiderült, utána döntésképtelen volt. Hol nálam volt, hol az exnél. Végül nálam maradt… 1 évvel később pedig az történt amit leírtam. Mit gondoltok erről?

24F 26N

2021. nov. 1. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elveszed. Mégva szeretőjét is meghívja az esküvődre. Aztán félrejár, majd lelép, de előtte kiforgat mindenedből.
2021. nov. 5. 09:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Az ilyenek már fiatal tiniként pörögtek a dákon, sosem fogja kinőni amíg nincs meg benne a stabilitás érzése ..
2021. nov. 5. 11:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen jó történt veled hogy megszabadultál a lotyótól, nem látod?

Végre esélyed van találni egy rendes nőt. Irigyled az új pasiját? Képzeld, most azt csalja :)

Valóban rettentő igazságtalan hogy a nők akkor kapnak szexet amikor akarnak, a pasik meg amikor jut, de a kapcsolattal meg pont fordítva van. A szex kulcsa a nőknél, a kapcsolat kulcsa a pasiknál van.

Felejtsd el, sportolj, menj társaságba és csajozz!

2021. nov. 5. 21:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Jó hülyének nézett és te hagytad. Jézusom..
2021. nov. 5. 23:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy a csaj egy ribi, aki nem bír a vérével, te meg egy marha. Ne haragudj.
2021. nov. 5. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!