Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitás után nem keres, nem gondol rám, lehet nem szeretett eddigsem? Rá adásul egy családtagomat is elvesztettem teljesen padlon vagyok hogy birkózzak meg ezzel?
fel a fejjel, velem is ugyanez történt!
kitartás, túl fogod élni!
Na jól van am. Igazad van, h nem lehetett könnyű neki, ha rajta vezette le a feszültséget. De emberek vagyunk. Attól meg szerette. Hibázott. Ha megfelelő támogatást kapott volna lehet, h nem így all a dolgokhoz, és nem rajta vezeti le. Sőt ha v.ki igazán szereti a masikat, akkor megérti ezt.
Az élet az ilyen. Mindig vannak nehezebb időszakok. És ha éppen nem passzol minden, akkor le kell lépni, meg kizárni a masikat az életünkből?!? Én biztos, h ott lennék az mellett akivel pár hete vagy hónapja szakitottam, ha ilyen helyzetbe kerülne. Meg ha lenne más, akkor is.:.
ti normálisak vagytok?
a csávó művelt mindent, és a csaj még a hibás??
na halljátok, nem csodálom , hogy ezen az oldalon a fél társaság is inkább a fizetett örömöket választja, ha akar bármit is a nőktől....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!