Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki mit gondol arról, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol arról, amikor egy lány szingli, de volt már menyasszony?

Figyelt kérdés
Kevesebb lesz a szemetekben? "Hátrábbról" indul, mint az, akinek nem volt még felbontott jegyessége? Vagy teljesen semleges?
2021. okt. 15. 11:42
A kérdező szavazást indított:
Nem zavar, nem érdekel különösebben
Zavar, nem tudom annyira komolyan venni már
25 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavarna? 🤷
2021. okt. 15. 11:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2021. okt. 15. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Inkább az ha zavarna ha volt màr fèrfi 😆
2021. okt. 15. 11:56
 4/9 A kérdező kommentje:

😂 megnyugtattatok, köszi.

#1, szerintem jogos lehetne egy olyan érzés a fiúban, hogy na itt ez a lány, felelőtlenül osztogatja az igeneket, most hogy higgyem el, ha majd nekem mondja hogy szeret, vagy ha odàig jutunk, akkor azt, hogy hozzám jön.

De lehet az is, hogy csak én bonyolítom túl.

2021. okt. 15. 12:07
 5/9 anonim ***** válasza:
21%

Sok ilyen van. Nem szokatlan dolog. Inkább menyasszonyként szakíts, mint elvált legyél, bár ma már az is olyan menő, mint a tetoválás, a piercing, vagy a BMW.

Ha meg nagy melled van, akkor az se számít, ha mondjuk gondoskodtál arról, hogy özvegy legyél.

2021. okt. 15. 12:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az jön le ebből, hogy van akarata, megis csak előrelátó és bátor.

Nem tapos végig egy utat dacból, büszkeségből,amit belátott hogy járhatatlan.

2021. okt. 15. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel a múltja, kizárólag akkor kérném hogy meséljen a korábbi kapcsolatairól ha szerinte ez befolyásolja miénket. Mivel nem ismerem az előző partnerét így nem tudnék véleményt alkotni, éppen ezért nem is foglalok állást ilyen ügyekben. Biztosan nyomós oka volt szakítani, viszont ha ez többször is előfordult, akkor azt jelzi felém, hogy fél elköteleződni és meghátrál.
2021. okt. 15. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Volt menyasszony és most szingli akkor ott bibi van nem is kicsi.
2021. okt. 16. 01:15
 9/9 anonim ***** válasza:
8: attól függ kinél van a bibi. A vőlegénynél is lehetnek gondok.
2021. okt. 24. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!