Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön mentünk a menyasszonyommal, vissza tudom szerezni a dolgaimat?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen szét mentünk a menyasszonyommal, így szeretném vissza kapni pár cuccomat. Együtt éltünk, közös gyerek nincs, viszont nála van az autóm és még pár olyan holmi, pl bútor, ami számomra fontos lenne. Továbbá vettem egy házat, amit még mindig én fizetek, mert tőlem vonja a bank, viszont az közös tulajdon. Annak a törlesztő részletét át tudom neki ruházni? Engem nem érdekel, lakjon benne, csak akkor fizesse is, én nem fogom. Jogi úton megoldható ez? Mert sajnos nem tudtam vele megegyezni.#szakítás #tulajdonelosztás
2017. júl. 6. 05:29
1/3 anonim válasza:
Persze hogy megoldható, a házzal kapcsolatban ingatlanra szakosodott ügyvédet keress fel. Meg kell szűntetni a közös tulajdont, hisz az se lenne normális hogy ő fizeti, de félig a tiéd is. Még ha most nem is laksz benne, akkor is van tulajdon részed benne. Szóval ezt tendezni kell, ügyvéd majd elmondja a lehetőségeket. A többit meg vidd el tőle. Ha az autó a te tulajdonod, minden további nélkül viheted. Ha a nő nem engedi, rendőrt hívsz és kész. Nincs olyan hogy nem adja oda. Vicc.
2/3 anonim válasza:
Amúgy a közös tulajdon felosztása a berendezési tárgyakra is kiterjed, úgyhogy a bútor kérdést is tisztázhatjátok.
3/3 anonim válasza:
Ezt ügyvédtől kellene megkérdezni nem itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!