Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után milyen célból írtok a volt párotoknak minden egyes ünnep alkalmából? Mit érez, mit gondol egy ilyen ember?
Na ez engem is érdekel!
Én akármikor külön mentem valakitől, azonnal töröltem minden elérhetőségét, és tiltottam.
"Én akármikor külön mentem valakitől, azonnal töröltem minden elérhetőségét, és tiltottam."
Ez nem normális. Ha kifogsz valakit, akivel nem lehet normálisan szakítani, az még rendben van. De minden egyes exeddel haragban elválni és azonnal ignorálni mire jó? Attól, hogy a kapcsolatotoknak vége, még nem kell gyűlölni egymást! Letiltani? Kitörölni? Olyan gyerekes viselkedés!
4.-nek.
De minek maradjak vele bármilyen kapcsolatban, ha párkapcsolatban már nem vagyunk, akárki mondta is ki, hogy vége?
Nem vagyok csicska veréb.
Attól még nem leszel csicska veréb mert egy évben kétszer megkérdezed, hogy mi a pálya. Nyilván van akivel viharos a szakítás, nem róluk van szó. Azért ha valakivel együtt voltál x évet csak eszedbe jut néha. Egyébként a legtöbb engem sem érdekel, egy valaki van akivel évi néhányszor levelet váltunk, ki hogy van, ilyesmi. De ez a tiltás, miegymás baromi gáz.
'Aszongya "csicska veréb" XD
Hát gondolom enélkül is az vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!