Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után milyen célból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után milyen célból írtok a volt párotoknak minden egyes ünnep alkalmából? Mit érez, mit gondol egy ilyen ember?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Van, aki azért, mert melegen tartja az exet, van aki pedig azért, mert nem bunkó módjára szakított és érdekli őt a volt párja, hiszen egykor egy párt alkottak. A szakítás normális esetben nem azt jelenti, hogy holnaptól nem ismerlek és felejts el.
2019. ápr. 25. 18:27
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

Na ez engem is érdekel!

Én akármikor külön mentem valakitől, azonnal töröltem minden elérhetőségét, és tiltottam.

2019. ápr. 25. 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Nekem például fontos még az is, akivel csak kavartam. Érző ember vagyok, és szerintem nem kell haragban lennünk, illetve simán érdekelhet, mi van a másikkal.
2019. ápr. 25. 18:32
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

"Én akármikor külön mentem valakitől, azonnal töröltem minden elérhetőségét, és tiltottam."

Ez nem normális. Ha kifogsz valakit, akivel nem lehet normálisan szakítani, az még rendben van. De minden egyes exeddel haragban elválni és azonnal ignorálni mire jó? Attól, hogy a kapcsolatotoknak vége, még nem kell gyűlölni egymást! Letiltani? Kitörölni? Olyan gyerekes viselkedés!

2019. ápr. 25. 18:42
 5/12 anonim ***** válasza:
47%

4.-nek.

De minek maradjak vele bármilyen kapcsolatban, ha párkapcsolatban már nem vagyunk, akárki mondta is ki, hogy vége?

Nem vagyok csicska veréb.

2019. ápr. 25. 18:54
 6/12 The pale emperor ***** válasza:
84%

Attól még nem leszel csicska veréb mert egy évben kétszer megkérdezed, hogy mi a pálya. Nyilván van akivel viharos a szakítás, nem róluk van szó. Azért ha valakivel együtt voltál x évet csak eszedbe jut néha. Egyébként a legtöbb engem sem érdekel, egy valaki van akivel évi néhányszor levelet váltunk, ki hogy van, ilyesmi. De ez a tiltás, miegymás baromi gáz.

'Aszongya "csicska veréb" XD

Hát gondolom enélkül is az vagy :D

2019. ápr. 25. 18:59
 7/12 Fruzs33 ***** válasza:
93%
Én is tiltom az exeimet,mert néhány ex reménykedik az újrakezdés reményében,és csak rámakaszkodnak,mint egy pincsikutya,ami elég idegesítő tud lenni.De amelyik normális,azt meghagyom.Úgyis tudják,hogy mi a pálya.
2019. ápr. 25. 19:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy exemet tiltottam, mert ő nagyon-nagyon ocsmány dolgokat művelt. Aztán kb 8 hónap után összefutottunk, persze neki is én vagyok az igazi és szeret ésjajj.. Na akkor feloldottam; mondtam, hogy a kötelező köröket futhatjuk, szülinap, névnap, karácsony; BÚÉK, de ennyi. Azóta így is van.
2019. ápr. 25. 20:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Az első exemmel tartom a kapcsolatot, akivel több, mint tíz évig voltunk együtt. Néha pár üzenet formájában. Akikkel nem tartott egy évig sem, azok megszűntek létezni. Nem keressük egymást.
2019. ápr. 28. 20:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Az első válasszal értek teljesen egyet.
2019. ápr. 29. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!