Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után milyen célból írtok a volt párotoknak minden egyes ünnep alkalmából? Mit érez, mit gondol egy ilyen ember?
Jómagam gamer közösségből jövök, nekem minden exem megvan még facebookon, az első exem azóta meg is házasodott. :)
Tény, nekem egyik kapcsolatom vége sem volt viharos, talán az utolsó, ami előző évben ért véget, de azóta vele is normálódott a dolog. Szoktunk beszélgetni, hogy melyikőnknek hogy megy, természetesen a szexuális témán kívül, munka, játék, barátok, kimozdulás, annyi téma van...
Szerintem akivel valaha valamikor együtt voltál, szeretted, s nem haraggal váltatok el, ott teljesen normális, hogy ünnepekkor, születésnapon vagy névnapon ráír az ember a másikra, váltotok néhány szót és ennyi. Ez számomra teljesen normális, elvégre valamikor vele képzeltem el a jövőmet, sosem tudom majd csak simán barátnak vagy havernak tekinteni.
Mondjuk nálunk egyik fél sem gondol többet a dologba, szóval nincsenek ilyen "ráakaszkodások" meg próbálkozások egyik oldalról sem. Mindkettőnk felfogja, hogy ha valami nem működik, azt tűzzel vassal verve sem fogjuk tudni helyre hozni, hisz ezért lett végül szakítás, mert nem leltünk megoldást az adott, komoly problémára.
"Mit érez, mit gondol egy ilyen ember?"
Milyennek ismerted meg?
Nagyon fontos, hogy maga a személy milyen volt, és az is, hogy ki vetett véget a kapcsolatnak illetve az miért ment szét. Sokszor van, hogy az egyik fél még nem látja olyan drasztikusnak az ügyet, mint a másik, így az próbálja meglágyítani az exet, de amennyiben értelmes emberről beszélünk, és a kapcsolat normálisan ért véget (nem megcsalás és ilyesmi miatt, valamint tényleg komoly ügy miatt, szóval nem amolyan "meguntalak" féle ok volt a továbblépés hajtója), akkor szimplán kulturáltság és illem miatt is simán írhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!