Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek hiányzok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hiányzok még neki? Vagy gondol rám?

Figyelt kérdés
Tegnap szakított velem a barátnőm, 2 hétig voltam vele, egyedül döntött a szakításról, engem megye hallgatott, fel mentem hozzá 20km re hogy meg beszéljük, de csak azt mondta hogy menjek el, ott sirtam mint egy kisgyerek, de csak azt mondta telefonon menjek el... Szerintetek gondol még rám?

2021. júl. 8. 12:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég volt, így esélyes, hogy eszébe juthatsz, de inkább negatív emlékek nyomán. A leírtak alapján szerintem a lehető leghamarabb el szeretne felejteni.
2021. júl. 8. 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom 2 hét miatt ne sírj, nem is tudom mennyire legitim a barátnődnek nevezni ennyi után.

Ezzel nem bántani akarlak, csak azt mondom jobb így az elején, mint hónapok, évek múlva.

2021. júl. 8. 12:46
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem hiányzol neki és szerintem ezt egyértelművé is tette.
2021. júl. 8. 12:50
 4/17 A kérdező kommentje:
Volt egy másfel eves kapcsolata, szűz volt még mikor velem volt, nekem oda adta magát, nem hülyeségből, csak tulsagosan feltettem, sokszor veszekedtunk azon hogy nem engedem sehova, tulságosan fogtam, lehet ez volt a vesztem?
2021. júl. 8. 12:53
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
2 hét volt mindössze, hamar túlleszel te is rajta
2021. júl. 8. 12:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan ez is közrejátszott és megértem, hogy szakított. Borzasztóan taszító ez a uralkodás - hogy jössz te ahhoz, hogy megmond, hova mehet és hova nem? Valószínűleg elfojtva érezte magát, így menekült, amilyen hamar csak lehetett. Legyen ez neked lecke a jövőre nézve.
2021. júl. 8. 12:57
 7/17 A kérdező kommentje:
Tanultam belőle, csak annyira bele szerettem hogy ilyen voltam, vele akartam lenni, meg ilyenek, a végén már próbáltam változtatni, de már késő volt
2021. júl. 8. 12:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal korban ritka az állhatatósság. A fiúk éa lányok is gyakran váltanak partnert-leginkább egy újabb kedvéért.

Engedd el, és összpontosíts a következő lányra. Remélhetőleg nála nem követed el ugyanazokat a hibákat.

2021. júl. 8. 13:09
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

- Itt valami nagyon sántít. Másfél évig volt valakivel, akivel nem feküdt le, majd jöttél te, akivel rögtön lefeküdt?

- 2 hét alatt halálosan szerelmes lettél?

- Illetve, szintén 2 hét alatt sokszor veszekedtetek és nem engedted sehova

Mi van? 👀

2021. júl. 8. 13:31
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen, másfél évig volt egy fiúval de nem teljesen mert 9 honapig voltak egyutt utana a fiu ott hagyta es utana megint ossze jott vele, es nem volt vele semmi... utana irtam neki, meg tetszett talalkozgattunk, az elején én teljesen masmilyen voltam, az tetszett neki, utana egyre hobban feltekenykedtem, persze nem volt semmire meg mindig mondtam neki hogy egyedul nem mehet este meg ilyenek, nem akartam őt el engedni sok helyre, ez után szakitott velem, de azt mondta azé engedte meg mert azt hitte hogy én vagyok neki az igazi, és most nekem ezt nagyon rossz volt hallani, azota nem aludtam 26 oraja semmit, es neki is rossz volt tudom
2021. júl. 8. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!