Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek hiányzok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hiányzok még neki? Vagy gondol rám?

Figyelt kérdés
Tegnap szakított velem a barátnőm, 2 hétig voltam vele, egyedül döntött a szakításról, engem megye hallgatott, fel mentem hozzá 20km re hogy meg beszéljük, de csak azt mondta hogy menjek el, ott sirtam mint egy kisgyerek, de csak azt mondta telefonon menjek el... Szerintetek gondol még rám?

2021. júl. 8. 12:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És az az érdekes hogy nekem azt mondta hogy a fiú le se szarta őt, alig talalkoztak stb... mindenbe bele szolt hogy mit csinaljon stb.. megis meg tudott neki bocsajtani, nekem nem ad egy esely se es ez nagyon rossz, pedig helyre hoznam a hibaim
2021. júl. 8. 13:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ket hetbe beleadtal egy rossz hazassagnyi feltekenykedest. Ez eleg suru.
2021. júl. 8. 13:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem ad még egy esélyt, mert tanult a hibáiból. Az előző sráccal nem jött össze a második esélyt, veled már nem fog ezzel szórakozni (teljesen jogosan), hanem továbblép. Azt javasol, te is tegyél így.
2021. júl. 8. 13:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Csak az első srác nem foglalkozott vele egyáltalán, soha, a masfel ev alatt kb 20 szor talalkoztak
2021. júl. 8. 14:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
De egy kapcsolatban nem az a lényeg, hogy az exét legyőzd, hanem hogy boldoggá tedd a párod. Nem goandolod?
2021. júl. 8. 15:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, te ennyire kretén vagy? Hát, nem csodálom, hogy kidobott.
2021. júl. 8. 16:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Jesszusom, te most full komolyan két hét miatt vagy ennyire kiborulva? És ha 30 év után dobnak, akkor mit csinálsz? Fejbelövöd magad? Szedd össze magad, és lépj tovább! Keress magadnak mást! Van még rajta kívül pár lány még a világon...
2021. júl. 8. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!