Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gondol még rám, vagz hiányzom neki?
Figyelt kérdés
az exemnek szoktam nezegeti a youtube csatornáját , és olyan számot like-olt , ami arról szól , hogy a szivemen hordlak mint egy tetovalást , nem tudlak elfelejteni , s több ilyen számot is láttam. Lehet egy buta kérdés , de nem járunk már 2 éve , neki van kapcsolata , 1,5 éve , de én még szoktam gondolni rá.2013. máj. 12. 22:53
1/3 anonim válasza:
Lehet, de az a valószínűbb, h csak sima szerelmes számként tekint rá. Én is hallgatok ilyesmit, független h miről szól.
2/3 Christiano Ronaldo válasza:
Hát csak inkább feltételezném, hogy a mostani kapcsolata miatt nyomatja a szerelmes számokat, de ne keseredj el.
Vagyis, ha két éve nem tudsz kiszeretni belőle, akkor talán egy kicsit...
3/3 anonim válasza:
ez nem jelent semmit. az exem is posztolgat megbánós idézeteket ettől független nem kezdené újra velem.
ilyenre ne adj, hogy hol miket posztolgat tapasztalat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!