Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek után lúzernek gondol a volt barátnőm? Nem mintha bármit is számítana, mit gondol rólam, de mégis tudni akarom, vajon mennyire égtem be...
Bizonyos okok miatt chaten váltottunk pár szót a volt barátnőmmel (3 éve szakítottunk), utána pedig (ha már úgyis beszélni kezdtünk) kérdezgettük egymást, kivel mi történt a szakítás óta. Már vége a beszélgetésnek. De amíg tartott, igazi lúzernek éreztem magam. Még most is annak érzem magam... Szerintetek ő is lúzernek gondol? Vagy nem olyan gáz? De mindjárt mondom, miről van szó, mert így nem tudtok válaszolni.
Az a lényeg, hogy jól ismerte a legjobb barátaimat is, és kérdezett róluk is, rólam is, és tulajdonképpen minden ugyanúgy van velem is, barátaimmal is (fiú és lány barátok egyaránt) mint 3 éve. Tehát semmi újról nem tudtam beszámolni. Értitek, ha pl. kérdezte, hogy "XY még mindig (bármit ide képzelhettek)?" Nos igen, még mindig. Vagy ha azt kérdezte, "XY már (valami, amiről szó volt 3 éve, valami terv vagy vágy)?" A válasz, nem, még mindig nem. Írta is a végén, hogy minden úgy van, ahogy hagyta. Semmi, de semmi előremutató változás a 3 év alatt, se nálam, se bárkinél a baráti körömből, akiket, mint mondtam, jól ismert.
Igen ám, de ugye én is kérdeztem őt, vele viszont rengeteg minden történt a 3 év alatt. Fontos események, és sok. Szerintem az a normális, ami vele van, hogy az ember fejlődik, alakul az élete. Rengeteget változott, mióta utoljára beszéltünk (szakítás után nem sokkal). Most nem akarom se felsorolni, se kiteregetni az életét, de történt vele sok említésre méltó változás, esemény.
És hát rohadt gáznak éreztem, hogy ő mennyit változott a 3 év alatt, én, meg a barátaim, meg semmit. Mindenki ugyanott és ugyanúgy, ahol és ahogy hagyta...
De írok pár konkrét példát. Én még mindig a fos munkahelyemen vagyok, amit mindig is utáltam, és már akkor ott akartam hagyni, 3 éve, mikor még együtt voltunk. Akkor egy pár a baráti körömből 10 éve együtt van, de még mindig nem házasodtak meg, pedig 3 éve is már téma volt, hogy a lány meg akar, a fiú meg nem kéri meg. Persze akkor még nem 10 éve voltak együtt, de mára már 10... Ilyenek. Ilyen dolgokat képzeljetek el, minden ugyanúgy, ahogy 3 éve hagyta. Volt barátnőmnek meg nem. Pl. kutyát akart 3 éve, most van neki. Lett valakije, 2 éve együtt vannak, én szingli vagyok, nem is volt senkim a 3 év alatt. Ő végzett az egyetemi tanulmányaival, külföldre ment, most kinn él. Szerintetek beégtem? Nekem is voltak ám terveim 3 éve, nagyja még most is megvan, de megvalósítva egy sincs...
Nagy beégés egy ilyen beszélgetés a volt párral? De annyi előnye van, hogy most érzek némi motivációt, hogy tegyek lépéseket bizonyos ügyekben.
"Én még mindig a fos munkahelyemen vagyok, amit mindig is utáltam, és már akkor ott akartam hagyni, 3 éve, mikor még együtt voltunk."
Legalább van munkád és a covidot is átvészelte. Egy nőnek mindig könnyebb karriert építeni, bármit is szeretnének hazudni a feministák, mert még a legbutább egyetemista p...csát is szívesen támogatják gáláns úriemberek. Tudom, egyik lány sem olyan lány, csak egyre több nem olyan lányt látok mindenfelé.
"pedig 3 éve is már téma volt, hogy a lány meg akar, a fiú meg nem kéri meg."
Miért is kéne papír róla, ha jól elvannak? Ha meg döglődik a kapcsolat, akkor meg azért nem, de egyik se fogja ezt nyíltan felvállalni, manapság nagy divat lett, hogy kapcsolaton belül mindkét fél félrelépeget. Akkor meg minek házasság? Adókedvezmény miatt?
"Pl. kutyát akart 3 éve, most van neki."
Tehát beszerzett egy kb. 10-15+ évig élő állatot, akiért ennyi ideig felelősséggel tartozik és chippel, állatorvossal, felmerülő költségekkel együtt majdnem annyiban van, mint egy fél albérlet, ráadásul röghöz is köti őt, mert ha bárhova utazna, a kutyát nem biztos, hogy tudja kire bízni.
"Lett valakije, 2 éve együtt vannak"
A nőnek akkor lesz valakije, amikor nyitottá válik az ismerkedésre, a férfinek akkor, amikor nagy nehezen összejön egy vállalható valaki.
"Ő végzett az egyetemi tanulmányaival, külföldre ment, most kinn él."
Vitte magával a kutyát is? Vagy lepasszolta a mamahotelbe?
"Szerintetek beégtem?"
Igen, szégyelld össze-vissza magad, hogy nem tartozol bele a társadalom felső 10%-ába. Persze önmarketinggel lehet szépen fényezni magad akkor is, ha napi 12 órát, heti 6 napot gürizel valami betanított segédmunkán és 6 migránssal laksz egy emeleteságyas munkásszállón, mert az itthon maradt ismerőseid csak az alapján fognak ítélni, hogy mennyire bejött az élet, hogy egyik hónapban a spanyol nyaralásodról postolsz, a másik hónapban az olasz tengerparton feszítesz.
Én nem tudom miért kell folyton peregnie az eseményeknek.
A te életed nyugodt, higgadt, kiszámítható, ha majd megtalálja a helyét, az övé is az lesz.
Szerintem egy tuskó a csaj és jobbnak képzeli magát nálad. Nekem nem kellene az élete, sem a csaj(mondjuk én is nő vagyok).
Versenyzel ? Nem egy súlycsoportban vagytok, mert ő elvégezte a sulit összeszedett egy külföldön élő csávot és kiment hozzá.
Hidd el, ezerszer nehezebb külföldön élő nőt összeszedni akihez kimehetsz.
Teljesen más szint.
Neked van barati társaságod neki nincs.
Ezeken mit akarsz hasonlítani ?
Különben meg. Ha külföldön akarsz melózni próbáld ki pár óra alatt tudsz munkát lelni, ez nem művészet
Tudod mire jó ez a beszélgetés ? Arra hogy rajojj hogy nem miatta vagy lúzer hanem azért mert most is rájöttel hogy vacak az életed és nem azt tetted amit akarsz.
Tegyél ellene
Addig olvastam hogy összeültök társasozni. Aki társasozással múlatja az időt, az lúzember nem lehet. :)
Miket szoktatok tolni?
Egyébként te hogy állsz a tanulmányaiddal? Én is befelyeztem az elmúlt 3 évben, örültem is, mint majom a farkának (TUVE). Szóval az nem sokat számít. Kutyát is bárki kaphat a kutyavásárban, ha pedig egy külföldivel jött össze akihez kiköltözött,EU-n belül ráadásul, az nem egy nagy teljesítmény (kivéve persze ha nem mosogatásból vagy hasonló kulimunkából él)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!