Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon gondol még néha rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon gondol még néha rám?

Figyelt kérdés

3 hónapja hogy elhagyott az exem egy másik férfiért. Kollégák voltak fél éve, srác elhívta randizni, exem elment vele és ott vége is lett köztünk mindennek. Utólag bevallotta hogy mindig is tetszett neki a srác, amióta odakerült a céghez. Az első randi meg valami romantikus naplementében zajlott a Balatonon, szóval beleszeretett, esélyem sem volt megtartani. Ennek 3 hónapja. Nekem borzasztó nehéz volt feldolgozni hogy meg is csalt vele és elhagyott érte. Randi utáni napon már nála aludt, szexeltek, stb. Elmondott mindent. Azóta én kerestem párszor, de rendkívül rossz néven vette hogy hívom, mondván hogy ne szóljak bele az új életébe, mert nagyon boldog.

Az igazsághoz hozzá tartozik hogy a 2 évünk alatt összesen 3-szor csalt meg. Első alkalommal egy éjszakás kaland valami múltbeli faszival, másodjára egy évekkel ezelőtti exével csalt hónapokig. Kiderült, utána döntésképtelen volt. Hol nálam volt, hol az exnél. Végül nálam maradt… 1 évvel később pedig az történt amit leírtam. Mit gondoltok erről?

24F 26N

2021. nov. 1. 20:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de lúzer voltál! Már az első alkalommal ki kellett volna rúgni. Ő egy ilyen, soha nem fog megváltozni! Örülj neki és keres magadnak egy normális lányt!
2021. nov. 1. 20:30
 2/15 anonim ***** válasza:
60%

Azt gondolom, hogy ha ez mind igaz amit leírtál, akkor meg is érdemled a sorsodat!

Pont a te fajtád miatt hiszik azt a nők, hogy bármit megtehetnek velünk, csupán azért mert p.nájuk van!

33/f

2021. nov. 1. 20:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennél sokkal rendesebb csajt érdemelsz, ha ennyiszer csalt meg, akkor tulajdonképpen nem is szeretett téged igazán.
2021. nov. 1. 20:33
 4/15 anonim ***** válasza:
43%

Időbe ki kellellelett volnana teni la pátra, lapátra, teni. És akor nem lettet volna csalódáss sirás, és büszke lenél te ma gadra. Sokal jobat ér demelsssszzz mint esz a kigyó, ilyen nem érdemlel egy doboz luffit sem születés nap ra. Kereres normáslis baráttnőt és bódldog leszsel.

Hejelys irassi szotaram nicnsen.

2021. nov. 1. 21:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hu vaze. Ezt a csajt mar az elso utan seggbe kellett volna rugnod. Ha egy ejszakas volt ha nem. Nem hogy aztan benyelni a masodikat is akivel honapokig csalt. Legyen mar benned valami tartas. Orulj neki hogy vegre elvitte toled valaki ha mar magadrol nem tudtad kidobni. Ha gyereked lenne vele abban sem lehetnel biztis hogy a tied. Ha ilyen hutlen cafka a csaj.
2021. nov. 1. 21:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs min csodálkoznod, most eheted, amit magadnak főztél...
2021. nov. 1. 22:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Mifaxom??? Szóval, a csajod folyamatosan félrekúrt, hol alkalmilag, hol állandó jelleggel, szemvillanás alatt lelécelt egy másik pasival, megmondta neked kb. kopj le. Te meg még azon agyalsz gondol-e rád??? Tényleg nem értem néha az embereket miért követnek el mindent a saját boldogtalanságukért...

A kérdésedre válaszolva. Igen gondol rád, kb. "remélem nem hív megint fel / nem futok vele össze / miért nem kopik már le a p.tsába", ezen felül eszébe sem jutsz.

2021. nov. 2. 01:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Azt tartom rendkívül igazságtalannak hogy neki mindig van valakije, mindig akad aki az ő kedvében jár, akivel szexel. Folyamatosan megcsalt mindenkit és sose volt szingli, saját bevallása szerint. Aki meg hűséges és nem hazudik, nem csalja meg, annak meg a magány jut és a fájdalom.
2021. nov. 2. 10:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Orulj neki hogy megszabadultal tole. Ez egy mergezo manipulalo kis cafka. Lehet hogy szep meg csabito meg jo az agyban meg minden.Pillanatnyi gyonyorert cserebe ne legyel a balekja. Tole csak fajdalmat fogsz kapni orokke. Ahogy mindenki mas is akivel eppen ossze all. Zard ki az eletedbol vegleg es keresgelj valami rendes not. Nekem is volt hasonlo nom. Teljesen a rabja voltam. Mar majdnem el is vettem. De hal isten idoben eszbe kaptam hogy ez egy mergezo,lelki ismeret nelkuli gatlastalan no. 2 nap se telt el hogy kitettem mar massal kavart. Szoval ennyit errol. Felejtsd el ezt a not.
2021. nov. 2. 13:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előző írja én is jártam hasonlóképpen, mint te kedves kérdező. Ossze-vissza csalt a hátam mögött már majdnem eljegyeztem mikor kidobtam már rég mással volt! Sokkal előbb hivatalos kapcsolatban volt egy tőle 20 évvel idősebb palival, minthogy mi szakítottunk volna. Az ilyen csak szart hagy rád és ezért is vagy most ilyen cefetül. Egy szép napon még hálát adsz az Istennek, hogy vége lett és nem tett teljesen tönkre, mert az ilyennek nem szokott jó vége lenni.
2021. nov. 2. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!