Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon gondol még néha rám?
3 hónapja hogy elhagyott az exem egy másik férfiért. Kollégák voltak fél éve, srác elhívta randizni, exem elment vele és ott vége is lett köztünk mindennek. Utólag bevallotta hogy mindig is tetszett neki a srác, amióta odakerült a céghez. Az első randi meg valami romantikus naplementében zajlott a Balatonon, szóval beleszeretett, esélyem sem volt megtartani. Ennek 3 hónapja. Nekem borzasztó nehéz volt feldolgozni hogy meg is csalt vele és elhagyott érte. Randi utáni napon már nála aludt, szexeltek, stb. Elmondott mindent. Azóta én kerestem párszor, de rendkívül rossz néven vette hogy hívom, mondván hogy ne szóljak bele az új életébe, mert nagyon boldog.
Az igazsághoz hozzá tartozik hogy a 2 évünk alatt összesen 3-szor csalt meg. Első alkalommal egy éjszakás kaland valami múltbeli faszival, másodjára egy évekkel ezelőtti exével csalt hónapokig. Kiderült, utána döntésképtelen volt. Hol nálam volt, hol az exnél. Végül nálam maradt… 1 évvel később pedig az történt amit leírtam. Mit gondoltok erről?
24F 26N
Azt gondolom, hogy ha ez mind igaz amit leírtál, akkor meg is érdemled a sorsodat!
Pont a te fajtád miatt hiszik azt a nők, hogy bármit megtehetnek velünk, csupán azért mert p.nájuk van!
33/f
Időbe ki kellellelett volnana teni la pátra, lapátra, teni. És akor nem lettet volna csalódáss sirás, és büszke lenél te ma gadra. Sokal jobat ér demelsssszzz mint esz a kigyó, ilyen nem érdemlel egy doboz luffit sem születés nap ra. Kereres normáslis baráttnőt és bódldog leszsel.
Hejelys irassi szotaram nicnsen.
Mifaxom??? Szóval, a csajod folyamatosan félrekúrt, hol alkalmilag, hol állandó jelleggel, szemvillanás alatt lelécelt egy másik pasival, megmondta neked kb. kopj le. Te meg még azon agyalsz gondol-e rád??? Tényleg nem értem néha az embereket miért követnek el mindent a saját boldogtalanságukért...
A kérdésedre válaszolva. Igen gondol rád, kb. "remélem nem hív megint fel / nem futok vele össze / miért nem kopik már le a p.tsába", ezen felül eszébe sem jutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!