Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég kiléptem egy komoly kapcsolatból ami szűk 6 évig tartott. A barátnőm teljesen összeomlott, és borzasztó látni ahogy szenved. Hogyan tudnám megkönnyíteni hogy el tudjon engedni? 32/F
Jobb ha kimaradunk egymás életéből, hogy hamarabb elmúljon a fájdalom, vagy a közelében maradhatok?
Lehet ezt fokozatosan csinálni?Nagyon aggódom miatta mert tudom, hogy meghalna értem de én már rég nem voltam szerelmes belé.
Tőle kéne megkérdezni, mert ez teljesen egyedi.
Ha kérdése van, azt mindenképp válaszold meg.
Azt gondolhatod, hogy fokozatosság előnyös, de ebben a helyzetben csak reményt éltetnéd benne, hogy hátha mégis ott maradsz.
Legjobb ,ha nem tudtok egymásról semmit.
Derék ember! Gratulálok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
9/10 Bálazsír válasza:
Én évek óta fent vagyok ezeken a társkeresőkön és van vagy 150 párom, de talán 1,2 alkalmat leszámítva sosem kezdtem bele az ismerkedésbe. Akkor is max 1-2 mondatot váltottunk. Afféle egósimogatásra használom. Kíváncsiságból van. Szerintem sokan nem veszik komolyan ahogy én sem.
Viszont azt jelezném hogy akiről nincs kép azt elvből balra húzom.
ma 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!