Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akik kiléptek egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kiléptek egy nagyon hosszú, komoly párkapcsolatból azok hogyan kezelték?

Figyelt kérdés
Több évig tartó (nem 1-2, inkább 6-8-10)párkapcsolatról vam szó, amiben teljesen összenőttél a másik feleddel és mélyen, nagyon mélyen szereted. És rohadtul nem akarod amúgy elveszíteni az életedből, különben unalmas lenne és sivár. De kiléptél valamiért, ami az ilyen nagyon hosszú pákapcsolatoknál azért egy elég komoly dolog lehet, ami miatt rávetted magad a szakításra.

2020. okt. 12. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
16 év után szakítottam, mert ennyi idő alatt sem jutottunk egyről a kettőre, sosem ugyanabban az életszakaszban voltunk, nem tudtunk egy időben egy közös célt megfogalmazni... többször eljutottunk erre a pontra, de mindig együtt maradtunk azért, hogy majd változtatni fogunk, majd jobb lesz, majd mi magunk is megváltozunk... visszanézve, sokkal korábban beismerhettük volna magunknak és egymásnak, hogy nem passzolunk össze, rengeteg időt megspóroltunk volna. Ennek több, mint egy éve, én azóta nemrég új kapcsolatba kezdtem, amiben nagyon boldog vagyok, ő még egyedül van, de már nem szenved a szakításunk miatt, barátilag néha még beszélünk.
2020. okt. 12. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
85%

Igen, ennyi év után az a legnehezebb, hogy szereted, de nem egy irányba tartotok..

Mi most jutottunk egy olyan fázisba, hogy a "másik felem" csak toporog, én haladnék, de nem tudunk, mert neki még nehézségei is akadtak, amihez idő kell, hogy rendeződjön.

A kérdés már csak az, hogy megéri-e várnom, van-e mit várnom és meddig várjak még.

Egy ideig külön is voltunk nemrégen emiatt, és én ezalatt az idő alatt jöttemrá, hogy ő (már, vagy jelenleg) nem az az ember, aki évekig volt, vagy akit évekig láttam benne.

Így hát ez rettentő nehéz.

Még várok, mert elképzelhetetlen számomra, hogy elengedjem, de ki kell tűznöm lassan magamnak és magunknak egy határidőt, amin belül ha nem történik változás, muszáj lesz kimondanom, hogy ebben nincs több..

Mert hiába várok, hiába akarok valamit, kevés vagyok ehhez egyedül.

És előbb-utóbb meg kell lépnem életem legnehezebb lépését, mert olyan emberre(l) nem alapozhatom a jövőmet, akinek nincsenek céljai, nem hogy egyénileg, de még velem sem, aki itt lenne, mint "segítség".

Nagyon remélem, hogy nem ez a forgatókönyv fog lejátszódni, hanem összeszedi magát, de lelkileg muszáj mindenre felkészülni. :(

Én ha kilépnék, akkor ez lenne az oka. És nagyon fájna, ahogy azok a hónapok is nagyon fájtak, míg nem volt mellettem.

2020. okt. 12. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:
60%

Én pár hete váltam el, 18 év után. Mire elköltözött, már kiszerettem belőle teljesen. Nagy csalódás kellett hozzá, és az, hogy közben megismertem valakit, akivel annyira boldog vagyok, mint még soha senkivel.

Így én teljesen könnyen elengedtem. Barátnőim is sokat segítettek a nehezebb napokon.

Van közös gyerek, így néha beszélünk, nincs harag, de már hidegen hagyjuk egymást. De a gyerekkel nem igazán tartja a kapcsolatot.

Alakíts ki új szokásokat, keress barátságokat. Kitartást :)

2020. okt. 12. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!